Lindsija Loena izsaukta uz tiesu

© Scanpix/AFP

Jaunajai amerikāņu aktrisei un skandālistei Lindsijai Loenai šodien jāierodas uz tiesas sēdi Beverlihilsā, un pastāv bažas, ka viņai varētu tikt piespriests reāls cietumsods par iepriekšējo tiesas lēmumu nepildīšanu.

Reuters atgādina, ka 2007. gadā zelta meitene tika pieķerta automašīnas vadīšanā reibuma stāvoklī, taču tika cauri ar nosacītu sodu. Tiesa, tajā bija paredzēta arī speciālu alkohola nīdēju nodarbību apmeklēšana, un tagad tiesnese Mārša Rīvela secinājusi, ka 23 gadus vecā aktrise apmeklējusi tikai 10 no 13 nodarbībām. Turklāt L. Loena ir regulāra dažādu ballīšu apmeklētāja (un šajos pasākumos lieto ne jau pienu vai minerālūdeni), par ko liecina Ņujorkas un Losandželosas paparaci fotogrāfu publicētās bildes.

TMZ.com, kas specializējas smalko aprindu hronikas un baumu vākšanā, gan prognozē, ka L. Loena atkal tiks cauri ar vieglu izbīli. Kā nu tas gadījies, kā ne, bet atbildīgie par pretalkohola izglītības programmu secinājuši – viņas attieksme esot pozitīva un L. Loena pieņemot idejas par dzīvesveida maiņu. "Viņa nekad nav ieradusies uz nodarbībām reibumā, nav bijusi rupja vai izrādījusi necieņu," sacīts dokumentos, kas nokļuvuši TMZ.com rīcībā.

Jāpiebilst, ka šīs nedēļas sākumā L. Loena apmeklēja Kannu kinofestivālu, un neprognozējamā Islandes vulkāna dēļ nebija īsti skaidrs, vai viņa paspēs laikus atgriezties dzimtenē, lai piedalītos tiesas sēdē. Reuters atgādina, ka tiesnese jau tāpat nav īpaši labvēlīga attiecībā pret jauno aktrisi. Pagājušā gada oktobrī M. Rīvela pagarināja viņas pārbaudes laiku no trim līdz četriem gadiem un pavisam nopietni brīdināja jauno zvaigzni, ka viņai vajadzētu nopietnāk attiekties pret savām problēmām ar alkoholu.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais