Noskaties! Liene Greifāne jaunajā mūzikas klipā pulcē slavenības

© F64

Liene Greifāne prezentējusi mūzikas video klipu savai Supernovas dziesmai "Walk the talk".

Pati dziedātāja pastāstīja, ka sākotnēji nemaz nebija plānojusi filmēt video.

"Mūzikas video sākotnēji filmēt nebiju domājusi, jo neticēju, ka dziesma tiks Supernovā, taču līdz ar to nokļūšanu pusfinālā, galvā skanēja domas, ka vajadzētu uzfilmēt video versiju. Man kā studentam, līdzekļu dārgam video klipam nebija, taču bija ideja un labi draugi, kuri piekrita pavadīt kopā ar mani vienu dienu un piedalīties mūzikas video tapšanā. Kad dziesma tapa, jau tad zināju, ka gribētu viņu dziedāt 70. gadu stila tērpos, jo tieši šis stils man pašai ļoti patīk. Tātad ideja bija skaidra, visi draugi ierodas 70. gadu stilā un viss pārējais jau burtiski ir redzams klipā. Pavadītas jautras un pozitīvas 9 stundas ar sev svarīgiem cilvēkiem," stāsta Greifāne.

Klipā piedalījās Katrīne, Kerija, Kortnija Saulietes, Anna un Rafaels Krimeli, Elizabete Zagorska, Patrīcija Lodziņa, Eva Strautmale, Roberto Meloni, Rihards Špacs, Jeļena Gricuka, Lidija Breska, Jānis Supe, Una Ulme.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.