Jūrmalā notiks Jaunā gada jampadracis

© Publicitātes foto

Pirmajā jaungada dienā Jūrmalas pilsēta aicina uz jampadraci Dzintaru mežaparkā, kur folkloras ansamblis bērnus un pieaugušos aicinās uz dejām un rotaļām latviskā garā, laimes liešanu, šaušanu ar loku un staigāšanu ar ķekatām. Būs atvērtas radošās darbnīcas un notiks citas aktivitātes. Vakara stundās parka apmeklētājus priecēs Gaismas parkā iedegtās ziemas noskaņu gaismiņas.

1. janvārī no plkst.12.00 līdz 17.00 aicināti aktīvi un jautri pavadīt pirmo jaunā gada dienu Dzintaru mežaparkā. Iepazīt latviskās tradīcijas - tautas dejas un rotaļas - jūrmalniekus un pilsētas viesus aicinās folkloras ansamblis, būs laimes liešana, šaušana ar loku un staigāšana ar ķekatām, varēs darboties radošajās darbnīcās un piedalīties citās atrakcijās.

Publicitātes foto

Dzintaru mežaparks decembrī pārtapis par Gaismas parku, kur vakara stundās iedegas 85 tūkstoši LED gaismiņu jūras viļņa, sniega tematikas objektu, Ziemassvētku rūķu un zaķu formās.

Publicitātes foto

Dzintaru mežaparka Gaismas parks ir lieliska vieta ģimenēm ar bērniem un aktīvās atpūtas cienītājiem, arī tiem, kuri dod priekšroku nesteidzīgām pastaigām. Parkā ir rotaļu laukumi dažādu vecumu bērniem, celiņi skrituļslidotājiem un gājējiem, un skeitparks. No mežaparka skatu torņa ar 12 skatu laukumu platformām, kur augstākā ir 33,5 metru augstumā, iespējams pavērot Jūrmalas pilsētu un Baltijas jūras piekrasti.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais