Liepājā pusnaktī "spridzinās" Ralfs Eilands

© f64

31. decembrī no pulksten 23.00 līdz 1. janvāra pulksten 1.00 pie koncertzāles “Lielais dzintars” aicinām sagaidīt Jauno gadu kopā ar Ralfu Eilandu un grupu “PeR”, pusnaktī baudot krāšņu svētku uguņošanu.

“Esmu gandarīts, ka 2018. gada nogali varēšu sagaidīt tieši Liepājā kopā ar liepājniekiem. Man Liepāja ir to pilsētu skaitā, kuras apmeklējums un koncertēšana ir īpaši tuva. Tas ir saistīts ne tikai ar muzicēšanu, bet arī ar kuplo radu pulku, kuri dzīvo Liepājā. Runājot par Jaungada sagaidīšanas koncertu - dziedāsim, dejosim un līksmosim visi kopā. Veidojam savu koncertu tā, lai Jaungada nakts paliktu ilgi atmiņā kā jautrākā un nebēdnīgākā nakts. Droši var teikt, ka moto būs - dziedāsim, dejosim un gavilēsim pie koncertzāles “Lielais dzintars”, galvenais, lai sals nekož krāgā!” stāsta mūziķis Ralfs Eilands.

Izklaide

Par projekta “Kuolm randõ/Trīs krasti” izdoto plati – tā tautās laišanas koncerts septembra beigās notika kultūras centrā “Siguldas devons” – pēdējā laikā saņemts tik daudz jautājumu no sērijas “kā ir?”, “kas tie ir?”, “vai vērts klausīties?” u.tml., ka nācās vien ķerties pie notestēšanas, lai gan iepriekš to nebija domāts darīt. Kāpēc nebija domāts? Jo šķita, ka “Kuolm randõ” piedāvās kaut ko no pārāk augstiem plauktiem.

Svarīgākais