Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Liepājā jauno gadu sagaidīs Brodvejas stilā

© f64

31. decembrī, no plkst. 22:00 ar īpaši krāšņām Jaungada svinībām durvis vērs Liepājas Latviešu biedrības nams, aicinot ikvienu pavadīt Vecgada vakaru un sagaidīt Jauno gadu kopā ar dziedošajiem aktieriem Juri Jopi un Anniju Putniņu koncertprogrammā “Sapnis par Brodveju”. Pēc pusnakts balles viesi Jaungada nakti varēs izdejot grupas “Vintāža” muzikālās programmas pavadījumā. 

Latvijas Nacionālā teātra aktieris un Latvijas Nacionālās operas un baleta tenors Juris Jope un dziedātāja Annija Putniņa balles apmeklētājiem sniegs īpašu Ziemas dziesmu koncertprogrammu. Vecgada izskaņā būs dzirdamas R.Rodžersa, G.Geršvina, A.L.Vēbera un vēl daudzu citu leģendāro Brodvejas mūziklu autoru skaņdarbi, kā arī iemīļotas un visiem zināmas Ziemassvētku kompozīcijas, kas apmeklētājiem sniegs muzikālu baudījumu, uz mirkli sajūtoties kā neaizmirstamā piedzīvojumā, dodoties pa Ņujorkas naksnīgajām ielām.

Atbilstoši Ņujorkas atmosfērai, koncertprogrammu papildinās emocijām bagāts un dinamisks deju grupas “Jazz ‘n Coffee” (Rīga) valdzinošais kabarē šovs, horeogrāfa un profesionāla dejotāja Rolanda Meržejevska vadībā, kurā apvienosies dziesma, deja un aktierspēle spilgtos Brodvejas džeza deju priekšnesumos, uzrunājot ne vienu vien skatītāju, atgādinot par Ņujorku - pilsētu, kas vienmēr ir kustībā! Efektīgie pagriezieni un palēcieni, brīvās ķermeņa kustības un ritmiskums pārvērtīs deju priekšnesumus īstā Brodvejas izrādē.

f64

Pēc svētku uguņošanas balles viesi Jaungada nakti varēs izdejot mūziķu apvienības "Vintāža" šarmanto puišu muzikālās programmas pavadījumā, kas nu jau piecus gadus veido muzikālas restaurācijas no pagājušā gadsimta spožākajiem darbiem latviešu estrādes mūzikā. Bez tradicionālajām, iemīļotajām un tautā populārajām melodijām latviešu valodā, mūziķi apmeklētājus priecēs arī ar ārzemju mūzikas hitiem.