Positivus festivāla mūziķu sarakstu papildina UNKLE

© Publicitātes foto

Grupa, kas Positivus festivālā pārstāvēs alternatīvo deju mūziku, pati rada jaunas tendences mūzikā, nevis tām seko. Hip hops, trip hops, roks, ambient – tās visas ir UNKLE mūzikas neatņemamas sastāvdaļas. UNKLE uzstāsies Positivus festivāla pirmajā dienā.

UNKLE atrodas deju mūzikas priekšplānā jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā grupa sadarbojusies ar Thom Yorke no Radiohead, Mike D no Beastie Boys, Jason Newsted no Metallica, Badly Drawn Boy un Richard Ashcroft no The Verve. Vēlāk sadarbība turpinās ar indie roka pārstāvjiem - Ian Brown (The Stone Roses), Josh Homme (Queens of the Stone Age), Robert Del Naja (Massive Attack) un citiem.

Šonedēļ iznāca UNKLE jaunais albums Where Did the Night Fall. Papildus informācija grupas mājas lapā http://www.unkle.com/

Positivus festivāls 16. un 17. jūlijā jau ceturto reizi notiks Salacgrīvā, un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Pirmās 4000 divu dienu biļetes maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pēc tam divu dienu biļete maksās Ls 33,00. Vienas dienas biļete maksā Ls 25,00. Pieejama arī grupas biļete – pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās Ls 24,50; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 28,00. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

Svarīgākais