Santa Didžus vadīs tievēšanas maratona balli

© f64

Par godu Māmiņu dienai, sestdien, 8. maijā, tirdzniecības centrā „Mols” gaidāms sievišķīgs pasākums – populārās aktrises un šova „Dejo ar zvaigzni 3” finālistes Santas Didžus vadītā notiks labdarības tievēšanas maratona noslēguma ceremonija, kurā tiks apbalvotas tā dalībnieces 15 nominācijās. Skatītāju priekam būs sagatavoti deju šovi un mazo dziedātāju koncerts.

Savukārt svētdien, tieši Māmiņu dienā pulksten 11 turpat tiks gaidītas visas māmiņas uz svētku pasākumu, kur uzstāsies „Marie N Studio” mazie dziedātāji, notiks grūtnieču modes skate, topošo māmiņu punču apgleznošana ar body art speciālistiem, bērnu radošā darbnīca, dažādi konkursi ar vērtīgām balvām un uzstādīts topošo māmiņu rekords – garākā punču rinda.

Izklaide

VEF Kultūras pilī 20. oktobrī ar īpašu koncertu viesosies savulaik megaslavenais dāņu elektroniskās mūzikas duets “Laid Back” – Tims Štāls (vokāls, taustiņi, bass, bungas) un Džons Guldbergs (vokāls, ģitāra, bass). Ja nu kādam šīs grupas vārds pagaisis no atmiņas, tad tādus gabalus kā “Bakerman” un it īpaši “Sunshine Reggae” laikam jau nu zinās visi.