Latvijas daudzbērnu ģimenes šodien tiek aicinātas uz pasākumu Rīgas zoodārzā

Šodien, Mātes dienas priekšvakarā, no plkst. 12.00 Latvijas daudzbērnu ģimenes tiek ielūgtas uz pasākumu Rīgas Zooloģiskajā dārza, kura laikā tiks paziņots Latvijas "Gada ģimenes" goda nosaukuma ieguvējs.

Līdztekus Zoodārza apmeklējumam, bērniem un viņu vecākiem būs iespējas piedalīties "Ziloņa dziesmu un deju svētkos", dažādās spēlēs un konkursos. Visas dienas laikā bērniem varēs baudīt piepūšamās gaisa atrakcijas. Pasākumā dalību varēs ņemt arī ikviens, kas 8. maijā apmeklēs Rīgas zooloģisko dārzu.

Latvijas daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības vadītājs Leonīds Mucenieks norāda: “Šogad pirmoreiz tradicionālā BIGBANK Lielo ģimeņu dienas pasākuma laikā tiks piešķirts goda nosaukums Gada ģimene. Goda nosaukuma piešķiršanas mērķis ir godināt aktīvu un saliedētu daudzbērnu ģimeni, kā arī atgādināt Latvijas sabiedrībai par ģimenes vērtību un tās nozīmi sabiedrībā.”

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.