Latvijas Blondīņu asociācija piedalījusies labdarības kopprojektā Beļģijā

© Publicitātes foto

Latvijas Blondīņu asociācijas pārstāves tikko atgriezušās no Beļģijas, kur Kortrijkas pilsētā palīdzēja realizēt nozīmīgu labdarības projektu „Rose Royce” – lai piesaistītu naudas līdzekļus iestādei, kura palīdz bērniem ar kustību un garīgajiem traucējumiem.

Noslēguma pasākumu, kura devīze bija „Arī bērns – invalīds ir V.I.P.”, atbalstīt ieradās vairāk nekā 400 viesu, tostarp Latvijas vēstnieks Beļģijā Raimonds Jansons, Kortrijkas pilsētas mērs, tieslietu ministrs un ekonomikas ministrs.

„Mūsu organizācijas galvenais mērķis ir atbalsts ģimenēm un bērniem ar kustību traucējumiem. Taču nepietiek tikai ar vēlmi palīdzēt, jebkuram projektam ir vajadzīgs arī finansu atbalsts un bez publicitātes to ir grūti sasniegt,” uzskata Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte. Viņasprāt, Latvijas Blondīņu asociācija ir diezgan netradicionāls risinājums, kā, pievēršot sabiedrības uzmanību, var palīdzēt citiem.

Latvijas Blondīņu asociācija pastāv tikai gadu, taču šai laikā jau veiksmīgi realizēti četri labdarības projekti. Beļģijas projekts bija pirmais veiksmīgais starptautiskais kopprojekts.

Izklaide

VEF Kultūras pilī 20. oktobrī ar īpašu koncertu viesosies savulaik megaslavenais dāņu elektroniskās mūzikas duets “Laid Back” – Tims Štāls (vokāls, taustiņi, bass, bungas) un Džons Guldbergs (vokāls, ģitāra, bass). Ja nu kādam šīs grupas vārds pagaisis no atmiņas, tad tādus gabalus kā “Bakerman” un it īpaši “Sunshine Reggae” laikam jau nu zinās visi.