Izsludina konkursu NVO par dalību "Positivus festivālā 2010"

"Positivus" festivāls sadarbībā ar Latvijas Pilsonisko aliansi izsludina ideju konkursu nevalstiskajām organizācijām (NVO) par iespēju realizēt savas radošās idejas šā gada festivālā, nra.lv informēja koncertaģentūras "Positivus Music" sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Andžāne.

Jau otro gadu pēc kārtas Latvijas NVO būs iespēja parādīt sevi mūzikas un mākslas festivālā "Positivus", tādejādi veicinot savu atpazīstamību sabiedrībā un turpinot NVO radošās darbības attīstību Latvijā.

Konkursā aicinātas piedalīties jebkuras Latvijas biedrības, nodibinājumi, fondi un neformālas interešu grupu, kas vēlas bagātināt festivāla saturu ar pašu organizētām aktivitātēm. Iesniegtās NVO idejas tiks vērtētas, ņemot vērā to radošumu un atbilstību organizācijas profilam, kā arī atbilstību konkursa formālajiem kritērijiem un festivāla pamatmērķauditorijai.

Plašāka informācija par konkursu, konkursa nolikums un e-pieteikuma anketa atrodama interneta mājaslapā "www.nvo.lv" un "www.positivusfestival.com".

Šogad 16.jūlijā un 17.jūlijā Salacgrīvā jau ceturto gadu notiks Baltijā lielākais mūzikas un mākslas "Positivus" festivāls. Patlaban zināms, ka divi galvenie mākslinieki festivālā būs ASV grupa "Scissor Sisters" un britu grupa "Muse".

Festivālā piedalīsies arī spāņu grupa "Giulia y los Tellarini", britu grupas "Stornoway" un "Asiwyfa" ("And so i watch you from afar"), mūzikas izpildītāja Kira Kira no Īslandes un britu grupa "The Climbers".

Festivālā koncertēs arī tādas ārzemju grupas kā "Autumn Owls", "Eimic" no Krievijas, "Miserable Rich", "Gin Riots", "Sons of Noel and Adrian", savukārt no tuvākajiem kaimiņiem festivālā šovasar piedalīsies divas igauņu grupas - "Svjata Vetra" un "Popidiot", kā arī grupa no Lietuvas "Happyendless".

No pašmāju māksliniekiem šovasar Salacgrīvā uzstāsies grupa "Astro'n'out", Goran Gora, "Triānas parks", kā arī jauns projekts "Prince & Crosby".

Svarīgākais