Vīlipsōns izklaidēs "zaļās" modes skates apmeklētājus

Džinsi ar dubultu rāvējslēdzēju un divām jostasvietām, legingi no T-krekliem, svārki no žaketes un cimdi kā žabo – tie ir tikai daži no nerealizētās produkcijas risinājumiem, ko radījuši konkursa „FIP jaunais griezums” finālisti.

Pēc vairāku mēnešu rūpīgas kolekciju izstrādes ceturtdien, 6. maijā, pulksten 19 „FIP jaunā griezuma” dizaineri pirmo reizi īpašā un Latvijā vēl nebijušā „zaļās” modes skatē, kas notiks t/c „Domina” centrā pie restorāna „Vairāk saules”, plašākai sabiedrībai prezentēs savas ekskluzīvās kolekcijas – atklājot, kādas fantastiskas iespējas un izaicinājumus sniedz apģērba otrreizēja izmantošana.

„Zaļajā” modes skatē piedalīsies jaunie modes talanti Iveta Vilne, Ineta Urtāne, Līva Ķauķe-Saule, Ignats Vaits, Liene Dejus un Zane Poriete.

Par pasākuma „zaļo” noskaņu rūpēsies dzejnieks Sergejs Timofejevs, kurš šoreiz būs iejuties dīdžeja lomā. Savukārt par vakara norises gaitu gādās daudzpusīgais mākslinieks Aivars Vīlipsōns, izklaidējot īpašā „zaļā” modes notikuma apmeklētājus un iedrošinot modes skates dalībniekus.

Izklaide

VEF Kultūras pilī 20. oktobrī ar īpašu koncertu viesosies savulaik megaslavenais dāņu elektroniskās mūzikas duets “Laid Back” – Tims Štāls (vokāls, taustiņi, bass, bungas) un Džons Guldbergs (vokāls, ģitāra, bass). Ja nu kādam šīs grupas vārds pagaisis no atmiņas, tad tādus gabalus kā “Bakerman” un it īpaši “Sunshine Reggae” laikam jau nu zinās visi.