REDZ KĀ! Attiecību meklētājus naudas faktors neietekmē

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Aptaujā, kurā piedalījās no attiecībām brīvie Latvijas iedzīvotāji, ir noskaidrots, ka iepazīstoties mīlniekiem neinteresē potenciālās otrās pusītes darbs un ka vairākums negribētu dzīvot uz mīļotā cilvēka rēķina. Iepazīšanās portāla Flirts.lv aptaujas rezultāti apgāž sabiedrībā valdošo mītu, ka sievietes meklē vīrieti ar biezu maku.

Materiālisms attiecībās kļūst arvien nepopulārāks.

Aptaujā tikai 21% atzinās, ka labprāt dzīvotu uz dzīvesbiedra rēķina, 26% atbildēja, ka uz to piekristu tikai kritiskos brīžos, 27% teica kategorisku "nē" šadai iespējai, bet 26% sniedza citu atbildi. Vairāk kā puse respondentu atbildējuši, ka iepazīstoties viņi necenšas noskaidrot otrās puses ienākumu līmeni, un gandrīz 60% atbilžu liecina, ka ne bezdarbnieka statuss, ne zema prestiža darbs nebūtu iemesls pārtraukt iepazīšanās procesu.

Aptauja ir veikta šā gada augustā. Tajā piedalījās 676 respondenti, kas ir reģistrējušies vismaz vienā iepazīšanās portālā.

Izklaide

Svinot Gunāra Bindes 90 gadu jubileju, LNMM no 21. septembra līdz nākamā gada 19. janvārim būs skatāma viņa darbu izstāde. Binde savas 67 gadus ilgās fotokarjeras laikā guvis gan vietēju, gan starptautisku atzinību, par darbiem izpelnoties desmitiem godalgu ārvalstu fotomākslas salonos. Izstāde "Binde 100-10" atspoguļo mākslinieka ceļu uz un cauri šiem panākumiem, veidojot metaforisku dienasgrāmatu par nozīmīgākajiem notikumiem, tēmām un cilvēkiem.