6.lapa
6. “36. līnija”, Lielupe
36.Line restaurant/Facebook
Restorāna atvērtā virtuve ļauj ieskatīties ēdienu gatavošanas aizkulisēs un sekot līdzi aizraujošam pavāru šovam, kurā viens no pamatelementiem ir uguns - ogļu grils, uz kura savu bagātīgo garšas buķeti papildina mūsu gatavotie zivju un gaļas ēdieni. Pie restorāna ierīkota kūpinātava, kur tiek kūpinātas dažādas vietējās izcelsmes zivis.
Mūsu šefpavāra Laura Aleksejeva un pavāru radošā pieejadarbam pārvērš maltīti aizraujošā garšu nokrāsu ceļojumā un ļauj būt par vienu no populārākajiem restorāniem Jūrmalā. To arī apliecina novērtējums - “Jūrmalas labākais restorāns”, kas iegūts trīs gadus pēc kārtas.
Gastronomisko baudījumu papildina izmeklēti dzērieni. Vīna kartē ir pārstāvēti labākie vīni no Francijas, Itālijas, Vācijas, Spānijas, Čīles, Austrālijas, Kalifornijas un Jaunzēlandes. Unikālās kolekcijas izbaudīšanā un saskaņošanā ar ēdieniem ar lielāko prieku palīdzēs mūsu vīnziņi, bet ieteikumus ar dienas īpašajiem piedāvājumiem sniegs mūsu pieredzējušie viesmīļi.
Ar pirmajiem siltajiem saules stariem iespējams ērti iekārtoties vasaras terasē, ļauties jūras gaisa un priežu smaržas, un ar sirsnību gatavoto ēdienu un dzērienu valdzinājumam.