Šodien sācies "Positivus" festivāls

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Šodien pl.12:00 vārtus apmeklētājiem vēris 11. Positivus festivāls, kas no 14.-16. jūlijam norisināsies Salacgrīvā, taču pirmie viesi festivāla Telšu pilsētiņā sāka apmesties jau vakar, un festivāla pirmais saulriets pārsteidza ar fantastiski krāšņām debesīm.

Šodien uz Positivus lielajām skatuvēm kāps tādi vārdi kā PIXIES, MAXÏMO PARK, JP COOPER, GRANDMASTER FLASH un daudzi citi. Frekvencē 94,1 FM no festivālā izveidotās radio studijas raidīt sāks pirmais pop-up radio Latvijas pasākumu vēsturē - SWH pop-up radio, savukārt visām Positivus norisēm un daudziem koncertiem līdzi sekot varēs kanālā 360TV un Shortcut lietotnē.

Positivus Telšu pilsētiņa, kas ik gadu uzņem tūkstošiem apmeklētāju, tiks atvērta jau vakar pl.17:00, kad darbu uzsāka arī festivāla oficiālā autostāvvieta. CHECK-IN punkts pie ieejas Telšu pilsētiņā darbosies bez pārtraukuma līdz pat pirmdienas pl. 01:00, savukārt apmeklētāji telšu pilsētiņā varēs uzturēties līdz pirmdienas pl.16:00, lai mājup dotos kārtīgi izgulējušies.

Avots: https://www.positivusfestival.com

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais