Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Ineta Radēviča 13. jūlijā atzīmēja savu 36. dzimšanas dienu

© F64

Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente Ineta Radēviča 13. jūlijā atzīmē 36. dzimšanas dienu. Viņa nav dzimšanas dienu fane, jo priecājas par ikvienu brīdi, ko var pavadīt ar savu ģimeni – vīru hokejistu Pjotru Sčastļiviju un bērniem – meitu Amēliju un dēlu Marku, jo kopā būšana allaž izvēršas par svētkiem.

«Šogad savu dzimšanas dienu pavadīšu Vieglatlētikas savienības birojā, un tieši Eiropas sporta nedēļas kontekstā mēs ierakstīsim video formātā vingrinājumu kompleksu, ko sagatavojuši fizioterapeiti kopā ar Latvijas Sporta federāciju padomi. Es pati, strādājot birojā, izjūtu, ka man pietrūkst sportisko aktivitāšu, tādēļ mani ļoti priecē šāda iniciatīva, ko es atbalstu. Šo vingrojumu kompleksu tad arī turpmāk varēs izpildīt biroju darbinieki. Un es ļoti ceru, ka cilvēkiem noderēs šis video ar vingrinājumiem un palīdzēs svinēt labā formā daudzas jo daudzas dzimšanas dienas,» - lūk, kādu dāvanu savā dzimšanas dienā Ineta Radēviča nodos visiem Latvijas birojos strādājošiem cilvēkiem.

Vaicāta, ko pati jubilāre vēlas šogad saņemt dāvanā, Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente ir pieticīga, norādot, ka vislielākā dāvana ir draugu smaidi, kā arī īpaši mīļš un atmiņā paliekošs ir bērnu rīta apskāviens. «Man ir tāds dzīvesveids, ka es tik ļoti neieciklējos uz savas dzimšanas dienas svinībām. Manas tikšanās ar ģimeni bieži vien ir tik retas, ka katru reizi, kad sanākam kopā, mēs to nosvinam,» atzīst gaviļniece.

»Vakara Ziņas« vēl daudz laimes dzimšanas dienā!