Šefpavārs Andrea Bressans radījis latviešu virtuves versiju, kas, lai gan tradīciju gara piesātināta, tomēr spētu sagādāt prieku jebkuram mūsu planētas iedzīvotājam. Tā ir latviešu produktu un Vidusjūras virtuves sinerģija. Restorāna „Locale” ēdienkartei vērts sekot īpaši vērīgi - tā veidota uz patiesas sezonalitātes pamatiem un tātad ir mainīga kā pati daba. Sezonalitāte - tā ir produktu pašizpausmes kulminācija, kad paši parastākie no tiem spēj atklāties jaunā gaismā. Tā ir vispārzināma patiesība, ka absolūta vienkāršība ļauj sasniegt pilnību. Taču tik un tā grūti nebrīnīties: kā gan kaut kam tik ikdienišķam var piemist tik piesātināta garša? Sezonalitātes princips attiecas arī uz restorāna kokteiļu karti, kurā līdztekus sen pārbaudītai klasikai iekļauti arī oriģināli kokteiļi un pašu gatavotas limonādes no vietējiem augļiem, ogām un augiem, kā arī dabiskajiem sīrupiem.