MODES PADOMI: Kā ģērbties izlaidumā?

© Publicitātes foto

Izlaidumu laiks ikvienam skolas un augstskolas beidzējam ir īpašs brīdis. Svarīgi izskatīties svinīgi, eleganti un vienlaikus justies ērti, kā arī izvēlēties tendencēm atbilstošu svētku tērpu. Tāpēc, lai topošie absolventi neapmulstu no lielā veikalu piedāvājuma blogere Laura Valuta un stiliste Indra Selceviča dalās padomos, kādas ir šīs vasaras izlaidumu sezonas aktuālākās modes tendences, kuras ļaus tev uzmirdzēt ilgi gaidītajā notikumā vēl krāšņāk.

Kleitu dizains

Indra Salceviča stāsta, ka viena no sezonas tendencēm ir netradicionāla dizaina apģērbu elementi - žakete ar rāvējslēdzēju, svārki ar milzīgu banti, asimetrija plecu līnijās un apjomīgas piedurknes ar volāniem. Savukārt modes un skaistuma blogere Laura Valuta piebilst, ka vienlīdz aktuālas ir gan garās kleitas uz lencītēm, atkailinātiem pleciem vai muguru, gan asimetriska garuma kleitas ar garām piedurknēm un šķēlumiem tajās.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais