"Metallica" koncertu apmeklējuši 12 000 cilvēku

Sestdien, 17.aprīlī, grupas "Metallica" koncertu "Arēnā Rīga" apmeklējuši 12 000 cilvēku, - aģentūru LETA informēja koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Grupa Latvijā ieradusies ar autobusu un prāmi no Kopenhāgenas, kur bija devušies pēc koncerta Oslo. Ceļā mūziķiem nācies pavadīt 28 stundas.

"Metallica" Latvijā ieradās savas pasaules turnejas "World Magnetic Tour 2010" ietvaros. Šī turneja, kas sākās pirms diviem gadiem, pēc "Pollstar.com" apkopotajiem datiem ir starp 2009.gada desmit komerciāli veiksmīgākajām turnejām koncertējošo mūziķu vidū.

Uzstājoties 12 000 skatītāju priekšā uz skatuves, kas novietota zāles vidū, "Metallica" sniedza divas stundas garu priekšnesumu.

Grupas uzstāšanos papildināja lāzeri, pirotehnika un albuma "Death Magnetic" tematikas skatuves dekorācijas. Nododot skatītājiem iespaidīgu adrenalīna devu ģitāru un bungu solo pavadījumā, "Metallica" vēlreiz apliecināja, kāpēc tiek dēvēta par vienu no labākajām koncertgrupām pasaulē.

Nākamais "Metallica" koncerts norisināsies šodien 18.aprīlī Tallinā, bet pēc tam grupa dosies uz Viļņu, kur sniegs divus koncertus pēc kārtas. Kopā grupa Baltijas valstīs pavadīs piecas dienas.

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.

Svarīgākais