Noslēdzies otrais "Eirovīzijas" pusfināls; tiešraides laikā izteikts bildinājums

© Scanpix

Šovakar Ukrainas galvaspilsētā Kijevā norisinājās starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija 2017" otrais pusfināls. Tajā tika noskaidrotas vēl 10 dziesmas, kas jau sestdien cīnīsies par uzvaru "Eirovīzijā".

Diemžēl, šogad lielajā "Eirovīzijas" finālā nāksies iztikt bez Baltijas valstu pārstāvniecības, jo nedz Lietuva, nedz Igaunija finālā neiekļuva. Tomēr finālā šodien iekļuva Bulgārijas, Baltkrievijas, Horvātijas, Ungārijas, Dānijas, Izraēlas, Rumānijas, Norvēģijas, Nīderlandes, Austrijas pārstāvji.

Vienā no pusfināla pārtraukumiem notika arī kāds ļoti aizkustinošs brīdis - tiešraides laikā tika bildināta Maķedonijas pārstāve Jana Burčeska.

Savukārt no pirmā pusfināla, kas norisinājās 9.maijā lielajā fināla iekļuva Moldovas, Azerbaidžānas, Grieķijas, Zviedrijas, Portugāles, Polijas, Armēnijas, Austrālijas, Kipras un Beļģijas pārstāvji.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais