Šovakar Ukrainā norisināsies "Eirovīzijas" otrais pusfināls

© scanpix

Šovakar Ukrainas galvaspilsētā Kijevā norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls.

Atbilstoši informācijai LTV mājaslapā, Eirovīzijas pusfināla tiešraidi kanālā LTV1 varēs vērot no plkst.22.

Otrdien Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā ar 18.kārtas numuru uzstājās Latviju pārstāvošā grupa "Triana Park" ar dziesmu "Line", tomēr tā neiekļuva Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.

Kopumā no 18 valstu pārstāvjiem otrdien finālā iekļuva desmit - Moldova, Azerbaidžāna, Grieķija, Zviedrija, Portugāle, Polija, Armēnija, Austrālija, Kipra un Beļģija.

Eirovīzijas dziesmu konkursa lielais fināls paredzēts 13.maijā.

Kā ziņots, Latvijas Eirovīzijas delegācija ar grupu "Triana Park" 30.aprīlī devās uz Ukrainas galvaspilsētu Kijevu, kurā šogad norisinās Eirovīzijas dziesmu konkurss.

Abus Eirovīzijas pusfinālus, kā arī finālu varēs vērot tiešraidē LTV1, savukārt mūziķu gaitām Kijevā iespējams sekot līdzi mājaslapā "www.eirovizija.lv".

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais