Džordžs Klūnijs atkal izšķīries

© Scanpix/AFP

Iekārojamākais Holivudas vecpuisis Džordžs Klūnijs atkal kļuvis brīvs un pieejams vīrietis. Slavenais aktieris izšķīries no savas līgavas – 30 gadus vecās itāļu modeles Elizabetes Kanalisas.

Tieši tāpat kā visas iepriekšējās Klūnija attiecības, arī šīs ilga tikai nedaudz mazāk par gadu. Ar Kanalisu aktieris iepazinās pērn vasarā Itālijā, bet jau pēc divām nedēļām viņa pārcēlās pie Klūnija uz Losandželosu. Aktiera draugi un radinieki cerēja, ka beidzot būs kāzas, it īpaši pēc tam, kad Klūnijs iepazīstināja Kanalisu ar savu māti.

Jāteic, ka Klūnijs ne pirmo reizi šādi izrīkojas ar savām draudzenēm. Holivudas mīlnieks uzsāk attiecības ar kārtējo modeli "uz sezonu", izvadā draudzeni pa visām kinofestivālu apbalvošanas ceremonijām, bet, tiklīdz sezona beidzas, viņš allaž to pamet un aizbrauc prom no paparaci acīm uz kārtējo filmēšanos.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.