Šogad pircēji par "Stockmann Trakajām dienām" interesējas vēl pirms to sākuma

Arī šogad, kā jau vairākus gadus Universālveikals "Stockmann" rīko "Trakās dienas", kas ir vērienīga pārtikas, saimniecības preču, apģērbu un arī ceļojumu izpārdošana. Tieši lētākas aviobiļetes un ceļojumi parasti ir viens no iemesliem, kas liek pircējiem jau no agra rīta pulcēties pie veikala durvīm. Tiesa, šogad, kā norāda ceļojumu pārdevēji, pircēji par "Stockmann Trakajām dienām" sākuši interesēties vēl pirms to sākuma.

Katru gadu universālveikala "Stockmann" izpārdošanā var iegādāties lētākas aviobiļetes uz dažādām eksotiskām valstīm. Šogad aviobiļetes piedāvā aviokompānija "Finnair". Tiesa, eksotiksu un tālu galamērķu šoreiz ir mazāk nekā ierasti: par tādiem var nosaukt tikai Toronto, kurp var aizlidot par 399 latiem abos virzienos, Deli, kurp var doties par 329 latiem, kā arī Seulu (399 Ls) un Malagu (219 Ls).

Tieši tādēļ šogad "Trakajās dienās" nolēmusi piedalīties arī tūrisma kompānija "Latvia tours", kas ceļotgribētājiem piedāvās ceļojumus uz Bankoku (499Ls) un Dubaiju (399Ls).

Kompānijas direktore Ieva Keiša sarunā ar nra.lv uzsvēra šogad pirmo reizi piedzīvota situācija, kad ceļotāji par "Trako dienu" piedāvājumu interesējas vēl pirms izpārdošanas sākuma. "Mums jau šobrīd zvana cilvēki, kuri interesējas, kādos periodos būs jāizmanto iegādātais ceļojums un kādi būs brauciena nosacījumi," viņa klāsta. "Visticamāk, tas tādēļ, ka aviokompānija "Finnair šogad piedāvā mazāk eksotisko galamērķu kā citus gadus, kad varēja nopirkt biļetes uz dažādiem galamērķiem Ķīnā un Āzijā."

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais