Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ar kādām sajūtām populāras sievietes gaida pavasari

© F64

Ar joni tuvojas pavasaris, gaisā jūtams svaigs aromāts, putnu treļļi kļūst arvien uzstājīgāki, aiz loga sarunājas četrkājainie murrātāji, bet sievietes kaļ plānus, kā labāk izskatīties un atplaukt līdz ar dabas atmošanos. »Vakara Ziņas« aptaujāja sabiedrībā populāras sievietes, lai noskaidrotu formulu, kas jāievēro, lai šajā pavasarī sajustos superlabi.

Uzņēmējai Vavilovai svarīga enerģijas apmaiņa ar Visumu

Pludmales volejbolista Aleksandra Samoilova bijusī draudzene, tagad biznesa partnere Jeļena Vavilova atklāj, ka pavasarī sievietēm nepieciešams vairāk mīlestības un tad arī nebūs jālieto vitamīni, tabletes vai sīrupi. «Jo vairāk sievietes organismā ir mīlestības, jo viņa pati akumulē visus savus organismā esošos vitamīnus un stiprina imunitāti, harismu un vizuālo izskatu,» saka uzņēmēja. Jeļena uzsver, ka pati nekad nav lietojusi vitamīnu kompleksus un uztura bagātinātājus: «Tas nav dabiski!» «Man šo pavasari palīdz sagaidīt vīrietis, daba, enerģijas apmaiņa ar Visumu, komunikācija ar cilvēkiem - radiem un draugiem. Šis kopums arī sevī ietver mīlestību. Tāpēc es jūtos tik laimīga. Ja sieviete nebūs dvēseliski laimīga, tad neviena skaista un dārga kleita nespēs viņu izcelt. Ir sievietes, kurām nav nepieciešami jauni apģērbi, jo viņas pat kartupeļu maisā izskatīsies skaisti, jo gavilējošo dvēseli izcels mirdzošās acis,» prāto uzņēmēja.

*

TV zvaigzne Gricuka: «Palīdz vīrietis un daudz seksa!»

Televīzijas raidījumu un pasākumu vadītāja Jeļena Gricuka atklāj, ka viņai pavasaros galvenā ir ādas problēma. «Tā kā ziemā mums pietrūkst vitamīnu, tad, iestājoties pavasarim, tas ir skaidri redzams uz ādas, kad parādās kāds izsitums vai pumpa. Protams, varu ēst veselīgi, bet ar pārtiku nav iespējams bagātināt organismu tā, lai tas uzņem visus nepieciešamos vitamīnus. Tāpēc pavasaros lietoju vitamīnus. Šobrīd dzeru mārdadžu eļļas kapsulas četras reizes dienā, kas attīra aknas, kā arī B vitamīnu, lai mati ir skaisti un spīdīgi. Man arī nepieciešams labi izgulēties. Vispār esmu liela miegamice. Ja no rīta mani kāds pamodina agrāk par desmitiem, kļūstu nīgra. Brīvdienās, ja nekur nav jāsteidzas, varu arī nogulēt līdz pat 12.00, jo miegs manā dzīvē ir ļoti svarīgs. Vajadzīga arī saule un svaigs gaiss. Tāpēc man jebkurā gadalaikā patīk garas pastaigas gar jūru, kā arī savā dzīvoklī regulāri turu vaļā logus, lai izvēdinātu telpas un tajās ieplūstu svaigs gaiss. Sievietēm un it īpaši man kā TV raidījumu vadītājai, lai justos labi, nepieciešami vitamīni, saule, svaigs gaiss, labs miegs un, protams, pilnai sievietes laimes vajadzīgs arī vīrietis un daudz seksa,» vaļsirdīgi atklāta ir Gricuka.

*

Agnese Zeltiņa: «Svarīgākais ir mīlēt sevi!»

«Sagaidot pavasari, man labi liek justies saule un pastaigas gar jūru vai mežā Siguldā. Jauna garderobes papildināšana, smaržīgas sveces un svaigi ziedi mājās. Patīk narcises, hiacintes, noteikti tulpes un rozes un plaukstoši zari, lai gan svaigie ziedi principā ir visu gadu mājās.

Pavasarī mani visvairāk iepriecina svaigais gaiss, saule un gaisma. Man ir savi īpašie rituāli, vislabāk man patīk apmeklēt SPA procedūras un masāžas. Esmu cilvēks, kurš ļoti bieži iet vannā un attīrās, pirmkārt, ar tekošu ūdeni un, otrkārt, ar dažādiem smaržu eliksīriem, eļļām un aroma terapiju. Man patīk viss, kas ir saistīts ar ūdeni un ķermeņa atslābināšanos. Protams, pavasarī ir jāsāk gatavoties arī vasarai, kas nozīmē to, ka regulāri, trīs reizes nedēļā, sāku apmeklēt sporta zāli. Sportoju vismaz divas stundas ar savu privāto treneri. Šīs nodarbības cenšos neizlaist ne reizi un bez jebkādiem attaisnojumiem apmeklēju sporta zāli kā darbu.

Pavasari gaidot, vajag attīrīt arī organismu, nekādi pieni, baltie milti, olas vai liels gaļas daudzums. Vienkārši sulas un svaigs dabisks ēdiens. Protams, jādzer visas svaigās sulas, kas tik raksturīgas pavasarim - kļavu un bērzu, lai izvadītu ziemas indes no organisma, un noteikti jāapmeklē pirts. Kad ir saules trūkums, tad grūtāk ko tādu īstenot, bet pavasarī ir vairāk spēka, iedvesmas un enerģijas, lai pievērstos veselīgam dzīvesveidam. Pats svarīgākais ir mīlēt sevi,» savu labsajūtas formulu atklāj apburošā aktrise, rotu dizainere un zīmola «Soulstones» radītāja Agnese Zeltiņa.

*

«UgunsGrēka» Zenta jeb Regīna Devīte izvēlas košu apģērbu

Valmieras Drāmas teātra aktrise un pašmāju populārā seriāla «UgunsGrēks» zvaigzne Regīna Devīte no sirds izbauda tikai pavasarim raksturīgo dabas valdzinājumu un gaisu. Aktrise atzīst, ka jau sajutusi, ka pavasaris ir tepat aiz stūra. «Ir tik patīkami, pamosties no rīta, kad vairs nav tumšs, bet gan saulīte lec. Visvairāk mani iepriecina, ka gaisā var just pavasara smaržu, kas ir ļoti īpaša tieši šim gadalaikam,» stāsta Devīte. Tuvojoties siltākam un saulainākam laikam, māksliniece arī labprāt tērpjas košākās krāsās, apģērbu pelēcīgos ziemas toņos iepakojot dziļāk skapī. «Tagad kārojas uzvilkt kaut ko košāku. Pameklēt skapī spilgtākus toņus, it īpaši, kamēr ir ziemas un pavasara maiņa, lai āra pelēcīgumam piešķirtu kādas pozitīvākas krāsas,» par savu pavasara garderobi stāsta aktrise Regīna Devīte.

*

Ievu Bondari iedvesmo mīļotais vīrs

Gleznotāja Ieva Bondare ir pārliecināta, ka laimīgas sievietes galvenā atslēga ir blakus esošs mīļotais vīrietis. Arī pati māksliniece to pierāda, jo allaž ir redzama smaidīga un starojoša, kas simbolizē saskanīgu un laimīgu ģimenes dzīvi kopā ar vīru politiķi Mārtiņu Bondaru. «Ka sievietēm mirdz acis, ir atkarīgs no otra cilvēka, kas tev dzīvē ir blakus, un, ja viņām acīs ir mirdzums, tad sievietes ir pašas skaistākās un laimīgākās. Arī izskatā to uzreiz var redzēt,» ar savām pārdomām dalās māksliniece.

*

Sabīne Berezina: «Galvenais, lai pilni punči!»

«Man pavasarī labi liek justies saule un plaukstošie pavasara ziedi. Kad paliek siltāks, ir arī vēlme doties ārā un paskriet. Ļoti mīlu savu ģimeni, tāpēc vērtīgs ir kopā pavadītais laiks. Jau šajā nedēļas nogalē cepām pirmos šašlikus, galvenais, ka, sagaidot pavasari, ir pilni punči. Es dzirdēju, ka arī putni jau modušies.

Pavasaris man liek sevi nedaudz pārveidot. Ja es visu ziemu esmu bijusi melna un pelēka, tad pavasarī gribas kļūt spilgtākai. Tuvākajās dienās plānoju apmeklēt frizieri un iegūt košāku matu toni, kā arī sākšu krāsaināk ģērbties. Līdz ar to arī prāts kļūs priecīgs. Nebūs vairs tas drūmais un aukstais, kas tik raksturīgs ziemai,» savus pavasara gaidīšanas rituālus atklāj dziedātāja Sabīne Berezina.

*

Aminatai atgriežas enerģija

«Pavasarī man liek justies labi itin viss, ko šis gadalaiks sniedz. Un man līdz ar to ir lielāka enerģija, lai es sportotu un strādātu. Mani iedvesmo saule un siltais laiks,» atklāj dziedātāja Aminata Savadogo.