Šodien noskaidros titulu Mis un Misters Latvija ieguvējus

© publicitātes

Šodien izstādes "Fiesta Expo 2010" laikā Ķīpsalas hallē tiks noskaidroti konkursa "Mis un Misters Latvija 2009" uzvarētāji.

Konkursa "Mis un Misters Latvija 2009" fināls Latvijā notiek pēc vairāku gadu pārtraukuma, un tajā piedalīsies kopumā 12 dalībnieki.

Konkursa finālā par uzvaru cīnīsies Baiba Frēliha, Jekaterina Jerofejeva, Evija Umbraško, Ludmila Voroncova, Renāte Gavecka, Annija Alvatere, Romāns Voitaņecs, Ingemārs Ivanovs, Eduards Stucers, Artūrs Daņiļevičs, Aigars Ondzulis un Jānis Verners.

Konkursa fināls notiks Ķīpsalas hallē, un tā sākums paredzēts plkst.16. Par konkursa liecinieku varēs kļūt ikviens izstādes "Fiesta Expo 2010" apmeklētājs, kurš vēlēsies redzēt sacensību par skaistuma karalienes kroni, cīņu par "Misters Latvija" titulu, stingrās žūrijas darbu un krāšņo ceremoniju.

Jau ziņots, ka izstāde "Fiesta Expo 2010" Ķīpsalas hallē notiks līdz 11.aprīlim un tā iepazīstinās ar idejām, iespējām un risinājumiem visdažādākajām svinībām - pasākumiem, kāzām, izlaidumiem, svētkiem un ballītēm, kā arī ļaus ikvienam izstādes apmeklētājam sajust īstu svētku atmosfēru.

Projekts "Fiesta Expo" ir unikāls, jo pirmoreiz Latvijā pasākumu rīkošanas industrija vienkopus varēs prezentēt savu plašo, radošo un daudzveidīgo piedāvājumu īpašā nozares izstādē.

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais