INTERESANTI: Uzņēmums izīrē puķes Sieviešu dienas fotogrāfijām

© Vladislavs Poroškins/ f64 photo agency

Plašu sabiedrības popularitāti ir ieguvis sociālajā medijā Instagram ievietotais piedāvājums, kurā cilvēkiem Maskavā tiek piedāvāti ziedu īrēšanas pakalpojumi starptautiskās Sieviešu dienas fotogrāfijām.

Savdabīgajā sludinājumā ir minēts, ka Maskavas iedzīvotāji, samaksājot 1000 rubļus (~16 eiro) uz 10 minūtēm var noīrēt lielu rožu pušķi, lai ar to nofotografētos un ievietotu sociālo tīklu portālos. Iespējams, ka šādā veidā tiek ironizēta sieviešu lielīšanās sociālajos medijos ar 8. marta dāvanām un ziediem.

Par atsevišķu samaksu tiek piedāvāti arī prestižu zīmolu, piemēram, ''Gucci'' kastītes un iepakojumi, lai citiem liktu domāt, ka šī Sieviešu diena ir īpaši izdevusies.

Izklaide

Liepājas Olimpiskajā centrā 19. oktobrī norisināsies dziedātājas Aijas Andrejevas muzikālās darbības 20 gadu svinību lielkoncerts “Tagadne”, kurā piedalīsies simfoniskais orķestris “Baltic Groove Orchestra”, kā arī vairāki viesmākslinieki. Gatavojoties koncertam, Aija nākusi klajā ar iespaidīgu videoklipu dziesmai “Pa īstam”.

Svarīgākais