Džims Kerijs un Makartija par šķiršanos ziņo tviterī

Aktieri Džims Kerijs un Dženija Makartija izvēlējušies laikmetam atbilstošu veidu, kā paziņot par savu piecus gadus ilgušo attiecību saraušanu – attiecīgas ziņas abi iečivinājuši sociālā mikrobloga Twitter lappusēs.

Žurnālistiem, kuri vēlējušies pārliecināties par šīs informācijas atbilstību patiesībai, abu aģenti apstiprinājuši šķiršanās faktu, taču atteikušies sniegt kādus komentārus. AP norāda, ka šķiršanās notikusi ne tikai saskaņā ar moderno tehnoloģiju sniegtajām iespējām, bet arī gluži civilizēti – abi nu jau bijušie balodīši pavēstījuši, ka ar lielāko prieku atcerēšoties kopā pavadīto laiku.

48 gadus vecais Dž. Kerijs savā Twitter lappusē ierakstījis, ka novēl "visu to labāko savai bijušajai draudzenei", bet 37 gadus vecā Dž. Makartija vēstījusi, ka "vienmēr savā sirdī saglabās Džimu kā savas dzīves galveno vīrieti". Protams, līdz brīdim, kad nāks cits, ne bez ironijas piebildusi amerikāņu dzeltenā prese. Dž. Kerija un Dž. Makartijas duets šo gadu laikā žurnālistiem nav devis īpaši daudz iemeslu apspriest viņu attiecības, un Reuters norāda, ka ziņa par viņu šķiršanos daudziem Holivudas aizkulišu aprakstītājiem nākusi kā zibens spēriens no skaidrām debesīm, jo licies, ka viņu attiecības būs ilgstošas. Šā gada 14. februārī, kad daudzviet pasaulē mīlnieki atzīmēja Svētā Valentīna dienu, Dž. Kerijs nolīga lidmašīnu, kas virs abu mājas Losandželosas piepilsētā Brentvudā ar dūmiem debesīs izveidoja divus Dž burtus, kas bija savienoti ar sirsniņu. "Dženij, mana mīlestība, tu esi nozagusi manu sirdi, manu dvēseli un, protams, visu, kas atrodams manās biksēs," ne bez parupja humora tolaik čivināja Dž. Kerijs. Savus vārdus viņš pierādījis arī ar darbiem – Dž. Makartijas septiņus gadus vecais dēls Īvens sirgst no autisma, un Dž. Kerijs aktīvi iesaistījies kampaņā, kuras mērķis ir pierādīt, ka šo kaiti izraisa pārmērīga bērnu vakcinēšana. Nav zināms, kādi notikumi noveduši šķietami saderīgo pāri pie šķiršanās – domājams, ka atbildi uz šo jautājumu varēs uzzināt no Dž. Makartijas atmiņu grāmatas, kas pašlaik esot rakstīšanas stadijā. Savukārt Dž. Kerijs, kurš nesen kļuva par vectētiņu, vairāk uzmanības varēs pievērst savai meitai un mazbērnam.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais