Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Ķīpsalas halli pārņems draiskā Erota gars

LOLLIPOPS KAĶENES. «Mēs valdzināsim. Mēs kārdināsim. Mēs aplaimosim un liksim iemīlēties! Tu mūs nekad neaizmirsīsi!» – tā savu priekšnesumu piesaka šarmantās un lunkanās Lollipops kaķenes no Baltkrievijas, kuru priekšnesumu varēs redzēt uz festivāla Erots 2017 skatuves Ķīpsalā © Publicitātes foto

Jau šajā nedēļas nogalē, 17. un 18. februārī, no pulksten 18 līdz trijiem naktī Ķīpsalā draisku, pikantu un bezrūpīgu izklaidi gan klasiskās erotikas cienītājiem, gan jaunu sajūtu meklētājiem piedāvās erotikas festivāls Erots 2017. Ieeja no 18 gadu vecuma!

Festivāla programma ir ļoti piesātināta: tajā varēs vērot gan izaicinošu striptīzu ne tikai sieviešu, bet arī vīriešu izpildījumā, uzbudinošus lesbiešu priekšnesumus un dažādus erotiski piesātinātus šovus. Uz festivāla skatuvēm kāps gan eksotiskas ārzemju seksdīvas, gan vietēja mēroga mākslinieki. Festivālu vadīs DJ Gustavito, kurš šo izaicinājumu pieņēmis pirmoreiz, turklāt arī viņš pats kāps uz skatuves kopā ar pašmāju seksīgajiem MALE Empire NIGHT out SHOW puišiem, un pasākumu vadītāja Sigita Brazdauska, kura Erotu vadīs jau piekto reizi.

«Sirēnas gaudos, dūmi kūpēs, stikli plīsīs, un - dvieļi kritīs! Gatavojieties! Būs karsti!» - tā savu priekšnesumu Erotam piesaka seksīgie latviešu puiši ar trenētajiem augumiem MALE Empire NIGHT out SHOW, solot, ka viņu uzstāšanās, kas būs kārdinājumiem bagāta un neķītras domas rosinoša, ļaus nokļūt nerātnu fantāziju pasaulē.

Uz Erota skatuves kāps arī divas ungāru seksbumbas - šmaugā Caroline De Jaie, kuras sievišķīgās formas atzinīgi novērtējuši pornoindustrijas pārstāvji, kas aktrisi iemūžinājuši vairāk nekā 60 pieaugušo filmās, un nerātnā Christina Bella, kura agrāk nodarbojās ar mākslas vingrošanu, bet tagad pievērsusies pikantiem vingrojumiem, uz kuru «āķa» uzķeras ne viens vien. Tāpat uz Erota skatuves rotaļāsies arī tumsnējā un piemīlīgā tunisiešu izcelsmes draiskule Isabella Chrystin, kuras trumpis ir meitenīgā āriene apvienojumā ar ļoti neķītru fantāziju.

Nerātnais Erots sarūpējis arī divus neikdienišķus erotiskus piedzīvojumus un meistarklases - iespēju iemēģināt roku dibena pliķēšanā kopā ar šovgrupas DoubleTrouble Berlin pavēlnieciskajām dāmītēm un šibari jeb siešanas mākslā, kas ir jutekliska saspēle ar ievainojamību un spēku. Flame Hel siešanas mākslas priekšnesums būs spilgts estētisks un erotisks baudījums, un, kā runā, tas līdz ekstāzei novedot ne vien tajā iesaistītos, bet arī skatītājus.

Dueta Los Angeles mākslinieki Anželika un Viktors no Baltkrievijas Erota apmeklētājus ievilks elpu aizraujošā, erotiskā rotaļā ar dedzīgu kaisli, iekāri un bīstamiem, cirka cienīgiem trikiem. Tas būs viens no ekstrēmākajiem Erota priekšnesumiem, kurā valdošā spriedze ne tikai sagādās krietnu devu adrenalīna, bet arī pamatīgu uzbudinājumu. Te jāpiemin, ka Anželika ir viena no labākajām pole dance māksliniecēm Baltkrievijā, savukārt Viktors ir vairāku pole dance dejotāju treneris, profesionāls akrobāts un aktieris.

Festivālā varēs baudīt arī vēl nebijušu šovu - valšķīgo burlesku. Igauņu mākslinieces Affinity Starr un Miss Chrissy Kiss žilbinās skatītājus ar košiem tērpiem un dažādām koķetērijām. 17. gadsimtā dzimusī burleska šobrīd piedzīvo atdzimšanu jaunā, daudz pikantākā veidolā: krāšņi tērpi mijas ar kailumu, pikanti stāsti ar draiskiem jociņiem, viegls koķetums ar dzirkstīgu šarmu un valdzinošu seksualitāti. Vārdi nav nepieciešami - visu izsaka kārdinošā ķermeņa valoda.

Atturīgajām ziemeļnieku sirdīm degsmē iekarst liks arī tvirtā un lunkanā pantera Irina Tundra un valdonīgā vilcene Minttu Gee no Somijas. Pieredzējušās striptīzdejotājas izspēlēs gan dzīvnieka un dresētājas, gan māsiņas un pacientes lomas. Minttu Gee uzstāsies arī ar sološovu, kurā viņa dalīsies savās nerātnākajās fantāzijās.

Paralēli iespaidīgajai šovprogrammai Erotā varēs iegādāties arī vajadzīgas lietiņas mīlas dzīves dažādošanai: masāžas eļļas, lubrikantus, pikantu apakšveļu, rotaļlietas pieaugušajiem, kā arī erotisko literatūru un filmas. Festivāla apmeklētāji tiks iesaistīti slapjo T kreklu un citos karstos konkursos, varēs saņemt erotiskāko zvaigžņu autogrāfus, iegūt drosmīgu tetovējumu vai jaunu pīrsingu. Savukārt Ekspress foto ekspozīcijā ikvienam būs iespēja iemūžināt sevi ļoti azartiskā fotosesijā ar ekstrēmi skaistām daiļavām un īstu pitonu.

Šogad Erotā varēs arī kārtīgi izdejoties - par muzikālo noformējumu un kaislīgiem elektroniskās mūzikas ritmiem gādās Rīgas ballīšu zvēru iecienītā naktskluba Lounge33 seksīgie DJ un Rīgas naktsklubu labākās gogo dejotājas. Dzērienus gatavos viens no labākajiem Eiropas bārmeņiem Mihails Minckovskis, franču premium klases sīrupa zīmola Maison Routin 1883 vēstnieks Austrumeiropā. Savukārt par uzkodām gādās Michelin klases šefpavārs Deniss Ivankovs. Vairāk par festivālu: erots.lv.