MEITENES, unikāls iepazīšanās sludinājums

© F64

Ralfa Ozola sociālajā vietnē facebook publicētais iepazīšanās sludinājums izpelnījies lielu popularitāti. Izlasi, kādu meiteni viņš meklē.

„Attention! Meklēju meiteni Valentīndienai, vai varbūt pat dzīvei... Ja Tev patīk Audi un Samsung, esam jau uz pareizā ceļa. Piektdienas vakars zem segas? Plus punkts! Ja Tev patīk Ufo joki un dziesmas, varam sākt pat jau sarakstīties. Ja tu katru reizi, kad ej uz tualeti, paņemsi tualetes papīru, es nepārpratīšu, jo nekad nevar zināt pa kādām darīšanām tur dodies.

Man ir daudz vietas Tavai kosmētikas izlasei, un es nedusmošos, ja visa vannas istabas būs nokrauta ar to, jo man ir tikai 2 pudelītes (šampūns (vismaz tā rakstīts) un dušas želeja),un viena gaitenī (Mana smarža). Galvenais, lai Tev patīk paskatīties ar mani hokeju un/vai futbolu reizi 2 nedēļās - dzīvē vai pa TV nav nozīmes. Tev arī jāpatīk iet uz sporta zāli, tajā pašā laikā arī vakarā iedzert vīnu. Tik tālu ja esi izlasījusi un 80% atbilsti, Tev jau jābūt nopietnam iemeslam atsaukties.

Es ik pa laikam varu uzdot Tev uzdevumu atrast 2 vienādas un galvenais melnas zeķes priekš darba gadījumā, ja es nevaru no rīta piecelties 2 minūtes ātrāk no rīta, kas sākās 12:00. Noteikti nemēģini sūkt grīdu laikā no 04:00-12:00,jo tas laiks ir vai nu priekš miega vai tu jau pati zini kam...lai gan "tam" laika nozīmei nav...un vietai arī... Lai nu kā - Ja tu vienmēr paņem čeku no veikala, bet kā atnāc mājās momentā to izmet, mēs varētu būt jau diez gan labi dvēseles radinieki. Pie tam, ja tu klausies visu mūziku, izņemot "screemo" (Kuru es cenšos, bet nevaru saprast), un pārāk daudz neaizraujies arī ar Krievu dziesmām, tu esi ļoti tuvu eņģelim. Ļoti svarīgi ir arī atzīmēt, ka Tev ir jāzin, kas ir Lats un kad šī lieta pameta Latviju, kā arī Yugio kārtis ir vismaz reizi mūžā turētas rokā vai vismaz ar acīm redzētas. Es būšu pārsteigts, ja būsi dzirdējusi par Latviešu dziesmu un deju svētkiem, un vēl jo vairāk - būsi tajos piedalījusies. Ko gan vēl vairāk teikt... Uzraksti, ja šis ierosināja Tev smaidu sejā, un galvā ir doma - Es taču esmu šī persona.

P.S Ja Tev ir pīrsings degunā kā govij neatsaucies, jo tādā gadījumā es nesaukšu Tevi vārdā, bet gan par Gauju.

P.S.S Neraksti, ja Tev nepatīk šīs dziesmas

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.