VAKARA ZIŅAS: 10 jautājumu "Erota 2017" vadītājam dīdžejam Gustavito

© Publicitātes foto

17. un 18. februārī Ķīpsalā norisināsies festivāls «Erots 2017», kur katra seksuālajai gaumei un fantāzijām būs veltīti dažādi šovi un programmas. Pirmo reizi kaisles un pikantēriju pilno šovu uzņēmies vadīt Latvijā populārais dīdžejs Gustavito jeb īstajā vārdā Gustavs Vītoliņš.

Pastāsti par savu nodarbošanos! Zinu, ka esi Latvijā populārs dīdžejs, bet atklājas, ka vadi arī pasākumus.

- Vienlaikus esmu pievērsies vairākiem projektiem izklaides sfērā. Strādāju kopā ar striptīzšova grupas «Men$» («Male Empire Night out Show») džekiem pie šova programmas, vadu korporatīvos pasākumus, rīkoju meitenēm VIP ballītes, spēlēju diskotēkas un izklaidēju bērnus. Tikko beidzās Santaklausa sezona.

Kāds ir tavs sapņu pasākums, kurā gribētu uzstāties kā dīdžejs vai pasākuma vadītājs?

- Ja jau sapņu pasākums, tad mērķēšu augstu. Es vēlētos uzspēlēt tādos mūzikas festivālos kā Maiami notiekošajā lielākajā elektroniskās mūzikas festivālā «Ultra», Beļģijas «Tomorrowland» un vienā no lielākajiem hiphopa mūzikas festivāliem, kas notiek ASV, Ņūdzersijā, «Hot97 Summer Jam». Man ļoti patīk humors, un ļoti vēlētos vadīt ko līdzīgu MTV raidījumam «Ridiculousness».

Kā tev šķiet, vai cilvēki Latvijā prot ballēties un izklaidēties?

- Protams, ka māk, tik katrai paaudzei ballēšanās vērtības un tradīcijas atšķiras. Galvenais, izvēlēties sev domubiedrus, vietu un iespējas, kas ir uz viena viļņa ar tevi, nevis sūdzēties, ka agrāk bija foršākās ballītes un cilvēki mācēja atpūsties. Taču kopvērtējumā Latvijā ar izklaidēm viss ir pilnīgā kārtībā.

Tagad esi pieņēmis izaicinājumu un vadīsi Ķīpsalā vispikantāko Latvijas šovu - izstādi «Erots 2017». Ar ko tev šis pasākums asociējas?

- Tas ir pasākums, par ko visi runā, apspriež, varbūt pat nosoda un brīnās, taču tāpat ar interesi apmeklē un apmierina savu interesi un fantāzijas. «Erots» norisinās tajā pašā laikā, kad tiek svinēta Valentīna diena, un līdz ar to tā ir laba iespēja jauniem un veciem pārīšiem apmeklēt šo pasākumu. No redzētajiem šoviem un piedāvātā seksuālo rotaļlietu klāsta var arī kaut ko izmantot savās intīmajās attiecībās un vairāk satuvināties.

Kā tev šķiet, vai Latvijā ir skaistas sievietes?

- Protams! Vietējie vienkārši ir pieraduši. Uzskata, ka tā tam ir jābūt, ka ikdienā apkārt redz tik daudz skaistu sieviešu. Man bieži ir saskarsme ar viesiem no ārzemēm, un viņiem Latvija asociējas ar skaistām sievietēm.

Privātajā dzīvē gan tu esi nopietns un uzticams dzīvesbiedrs, ko pierāda arī fakts, ka ilgus gadus esi kopā ar savu apburošo dzīvesbiedri Sanitu un abi audzināt dēlu. Kāda ir ilglaicīgu attiecību veiksmes formula?

- Nav, un neticu, ka ir kaut kāda formula. Vienkārši ir jāapzinās cilvēciskās vērtības, atbildība un paļaušanās vienam uz otra. Varbūt neliela ietekme uz mūsu attiecībām ir abu atšķirīgajiem darba grafikiem, tādēļ nemaz tik bieži vienlaikus neesam mājās un nekrītam viens otram uz nerviem.

Vai Sanita nav greizsirdīga, ieraugot tavu «Erota» pikanto fotosesiju?

- Nesaskatu tur neko pikantu. Viss kārtībā, izturas mierīgi un saprotoši.

Tu arī ļoti daudz ceļo. Diezgan bieži brauc uz Ameriku, ko tu dari šajā iespēju zemē?

- Gan spēlēju naktsklubos, «pool» pārtijos jeb ballītēs pie baseina, smeļos iedvesmu jaunām idejām un pasākumiem, un, protams, neiztikt arī bez šopinga. Pagājušajā gadā visu vasaru nodzīvoju Maiami, kur pats ar saviem spēkiem noorganizēju sev mūzikas spēli klubos un ieguvu jaunas emocijas.

«Erota» apmeklētāji noteikti varēs arī klātienē apskatīt tavus iespaidīgos tetovējumus. Cik tev ir ķermeņa zīmējumu?

- Pagaidām septiņi. Taču noteikti būs vēl. Ir tetovējums ar maniem iniciāļiem, kas apvienots ar zodiaka zīmi, tad viens par godu dēla dzimšanai, ir Lāčplēsis, kas simbolizē, no kurienes esmu. Pūķa acis, kas simbolizē, ka daudzas lietas redzu no cita skatpunkta. Savukārt Dievmāte ar «boombox» (pārnēsājams radioaparāts, kuru 70./80. gados stilīgie nēsāja uz pleca, jeb mūsdienu terminos tas ir 70./80. gadu pārnēsājama audiosistēma; -red. piez.) izsaka, ka mūzika ir mans dzīvesstils, līdzīga nozīme ir eņģelim ar austiņām, ka mūzika spēj celt spārnos. Un visbeidzot zemeslode plaukstās, kā tajā sakāmvārdā, ka visa pasaule ir tavās rokās.

Šķiet, tu ļoti rūpējies par savu fizisko formu. Vai bieži apmeklē sporta zāli?

- Patiesībā to apmeklēju tikai trīs reizes nedēļā. Taču strādāju ar privāto treneri un iekļauju kardiovingrinājumus, sporta zālē pavadot aptuveni divas stundas. Bet pats galvenais, lai labi un veselīgi izskatītos, par ko daudzi runā un varu apliecināt, ka tā ir patiesība, ir pareizs un sabalansēts uzturs.

***

Karstākā šā gada festivāla «Erots 2017» norises laiki:

17. un 18. februāris 18.00-3.00

Biļetes uz «Erotu 2017» jau tagad var iegādāties internetā: http://erots.ticketforevent.com/lv/, kā arī «Biļešu servisa» kasēs Latvijā: www.bilesuserviss.lv.

Biļešu cena - 15 EUR.

Tuvojoties «karstajam» pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

Ieeja no 18 gadu vecuma!



Svarīgākais