REDZ KĀ: Piegādājot korespondenci, pastniekiem jāveic pat akrobātiski triki

© Facebook, Latvijas pasts

"Latvijas Pasts" facebook publicējis nelielu ieskatu pastnieku ikdienā, aicinot iedzīvotājus savas pastkastītes nenovietot grūti aizsniedzamās vietās.

„Fiziskas aktivitātes ir veselīga dzīvesveida pamats, un daļa mūsu pastnieku, piegādājot korespondenci, daudz laika pavada svaigā gaisā, gan ejot kājām, gan braucot ar divriteņiem. Tomēr ne visi mūsu pastnieki ir basketbolisti :). Kādai pastniecei Rīgas reģionā, piegādājot sūtījumus daudzdzīvokļu nama pastkastītēs, nākas izmantot gluži akrobātisku atjautību, lai sasniegtu augšējās pastkastītes un ievietotu tajās sūtījumus.

Dārgie klienti, atgādinām, ka pastkastīti nepieciešams ierīkot viegli sasniedzamās vietās, lai pastnieks sūtījumu varētu ievietot ērti un droši, pretējā gadījumā korespondenci nāksies atgriezt atpakaļ pasta nodaļā. Ceram uz sapratni un veiksmīgu sadarbību sūtījumu piegādē!” raksta "Latvijas Pasts".

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais