Aicina balsot par iecienītāko alus šķirni

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Ieklausoties alus darītāju ierosinājumos, Latvijas alus gada balvas 2016 organizatoru komanda - biedrība "Alus brālība" šogad aicina ikvienu piedalīties publiskā tautas aptaujā-balsojumā par populārāko gaišo un tumšo alu, kas norisināsies no 27. - 31. janvārim.

Balsojumā piedalās tās alus šķirnes, kuras pieteikuši paši konkursa dalībnieki. Augstāko vērtējumu ieguvušās populārāko gaišā un tumša alus šķirņu ražotājus sumināsim Latvijas alus gada balvas pasniegšanas ceremonijā. Balsojums pieejams - http://visidati.lv/aptauja/1249697016.

"Latvijas alus gada balvu" pirms sešiem gadiem iedibināja biedrība "Alus brālība", lai godinātu alus darītāju nozares profesionāļus, stiprinātu nozarē strādājošo pašapziņu, kā arī veicināt alus ražošanas un lietošanas tradīciju attīstību un popularizēt nozares ieguldījumu valsts ekonomiskās dzīves izaugsmē un veicinātu alus darītavu savstarpējo sadarbību. Šajā laikā "Latvijas alus gada balva" kļuva par gada nozīmīgāko pasākumu Latvijas alus ražotājiem, kurā izcelt labākos sasniegumus. Šogad "Alus gada balvas" pasniegšanas ceremonija notiks 3.februārī, Dikļu pilī.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.