LEPNUMS PAR SAVĒJIEM: Vīrietis pārsteigts par policistu sniegto palīdzību

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

Ēriks izmantojot sociālos tīklus saka lielu paldies Ogres novada pašvaldības policijai, kura operatīvi izpalīdzējusi.

"Paldies Ogres novada pašvaldības policijai par palīdzību un cilvēciskumu. Šodien (piektdien, 6. janvārī) no rīta pēc ilgstošiem mēģinājumiem pielaist aizsalušo automašīnu, pēc darbnīcu un taksometru firmu apzvanīšanas, pēc atsaucīgu, bet diemžēl ar ne tām mašīnām braucošu cilvēku traucēšanas, saņēmu ieteikumu piezvanīt pašvaldības policijai. Pēc dažu minūšu sarunas, noskaidrojās, ka viena ekipāža atrodas manā tuvumā un varētu piebraukt.

Biju laimīgs, ka ieradās policijas mašīna ar dieviem brangiem vīriem! Turklāt, laime man līdzās bija visu dienu! Nezinu kā no malas tas izskatījās, bet es jutos kā filmā par labiem policistiem. Uniformās tērptie vīri palīdzēja ne tikai pielaist mašīnu (bija nosēdies āķis), bet izstūma mani no kupenas un gaidot mana auto akumulatora uzlādēšanos, notīrīja mašīnas stiklus.

Tikmēr es sēdēju mašīna salonā, turēju kāju uz gāzes pedāļa un brīnījos!? Biju tik pārsteigts par attieksmi, ka prom braucot aizmirsu piedāvāt policistiem pat kafiju. Šodien esmu lepns par Ogri!" raksta Ēriks.

Zem ieraksta arī citi iedzīvotāji arī uzslavē policistu rīcību.

Avots