AMIZANTI: Vārna uz Igaunijas - Krievijas robežas nozog vīrietim pasi

© Kaspars Krafts/ f64 photo agency

Kādu Igaunijas pilsoni šonedēļ Krievijas - Igaunijas robežkontroles punktā Narvā pamatīgi pārsteigusi vārna, kas nozagusi vīrietim pasi tieši pirms viņš vēlējies šķērsot robežu, lai nokļūtu atpakaļ mājās, vēsta ārvalstu mediji.

Tiek vēstīts, ka vīrietis gatavojies robežsargiem uzrādīt savu pasi, kad garām lidojusi vārna, kura izrāva pasi vīrietim no rokām un aizlidoja. Robežsargi mēģināja vārnu noķert, tomēr tas neizdevās.

Igaunijas pilsonim nācās mērot trīs stundas garu ceļu uz Sanktpēterburgu, lai nokārtotu jaunus robežas šķērsošanai derīgus dokumentus. Tas viņam veiksmīgi izdevās un viņš vēlāk atgriezās mājās Igaunijā.

Pēc divām dienām, dodoties ikdienas apgaitā, robežsargi atraduši vīrieša pasi. Diemžēl, vārna no tās bija izplēsusi vienu lapu, tāpēc dokuments ir atzīts par nederīgu.

Izklaide

Lai nu ko varētu teikt par latvju hiphopa pārstāvjiem, taču izdomas gan viņiem netrūkst: pavasarī pārsteidza Gustavo, kurš izdeva muzikālu īsfilmu, tajā apvienojot savu četru jauno dziesmu ekranizācijas, bet viņa kolēģis Edavārdi nupat gājis vēl tālāk – šis reperis publicējis videoklipu uzreiz visam albumam!  

Svarīgākais