Vīrietis atklājis interesantu veidu, kā uzlabot savu bērnu sekmes mācībās

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Kaspars Krafts/ F64 photo Agency

Kāds vīrietis sociālajā medijā Facebook, publicējis interesantu veidu, kā viņš palīdzējis uzlabot sava bērna sekmes mācības un rosinājis lasīt grāmatas, nevis pavadīt laiku internetā.

Iepriekš minētais vīrietis ir publicējis bildi ar vecāka modeļa telefonu un tai pievienojis parakstu: "Mūsdienu jaunatnes iespaidīgākais iebiedēšanas rīks mūsējais vidējais jau 2 mēnešus ar šo staigā, tika izsniegts smartfona vietā. Sekmes uzlabojušās un sāk ar konstruktoriem spēlēties. Sāk lasīt grāmatas''

Arī vairāki citi vecāki komentāros pauž savu viedokli par šādu ideju. Piemēram, kāda cieviete raksta: "Manejais tadu dabuja, bij dikti puuciigs ka nav iphone 7 , nu nekas samierinajas, jau treso dienu megina wi fi ieslegt"

Vēl kāda sieviete piebilst: "Manējam arī tāds, un ir loooti apmierināts un pat nesalīdzina un nesaka, ka vajag tādu kā ir pārējiem. 1klasnieks un neuzskatu, ka vajag ko krutāku. Nav jāskrien pakal modei un visam jaunajam. Un nav uzreiz jādod viss kas nebija jūsu bērnībā. Bērni nesaprot tā vērtību. Viss kas vinus interesē ir spēlītes. Mūsmājās vakarus aizpilda spēles (Domino un tml ) un pasauli var izzināt savādāk ne tik caur telefonu."

Tomēr ir arī vecāki, kuri šādā idejā saskata mīnusus: " Ir 2 galejibas ar so metodi! Konkreti 4klase 10-11 gadi! Viss jau jauki atnem telefonu glaudaamo, macas, spele cirku utt! Bet skola un arpusskolas nav sazvanama jo tadu telefonu no somas ara nevelk! Izsledz skanju un ta ari nogul visu laiku!!! Un.. vecaki izzvanijusies lidz riebumam, neka! Izdomajusi krustam skersam visadus baisus scenarijus! Apzvanijusi visu zinamo draugu mammas... un! Berns viens pats sen majas sez skatas tv! A par tadu tel aizmirsis!klase kauns vilkt ara jo visi apsmies! Nu nee -vienkarsi ir jamak sakartot ta lai tas viss butu ierobezoti-majas, kad visi beidzot ir kopa! Jaizruna kas ir primarais jaizdara un kad tiek atlautas gadžetu lietosanas! Un viss darbojas!!! Pareiza komunikacija un izpratne un viss bus čiki"

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.