VAKARA ZIŅAS: Anna Dribas kļuvusi par lietišķu sievieti

© Santa Sergejeva

Mūzikls «Čigānu princese» jau veiksmīgi apceļojis dažādas Latvijas skatuves. Arī 2017. gadā «Čigānu princese» turpinās apceļot Latviju, un pirmā izrāde paredzēta 16. februārī Ogres novada kultūras centra Lielajā zālē.

Šobrīd Annas Dribas un viņas mīļotā drauga Rinaldo jeb Ritvara Sunīša duets dziesmai «Paldies tev, draugs!» ir viena no visvairāk atskaņotajām dziesmām «Latvijas radio 2». Dziesmas tapšanā iesaistīti visi grupas «Riči» dalībnieki, un tā ir kā veltījums pāragri mūžībā aizgājušajam brālim un skatuves kolēģim Kasparam Sunītim. Turklāt ar labiem panākumiem dziedošie Riči prezentējuši arī savu jaunāko veikumu - mūziklu «Čigānu princese», kurā Anna atveido galveno lomu. Izrādes jau apceļojušas pusi Latvijas.

Paralēli savai radošajai karjerai Anna Dribas no pirmdienas līdz piektdienai strādā ārzemju kompānijā [«Evolution Gaming» ir «online» spēļu izstrādātājs ar birojiem Londonā, Maltā, Itālijā un Rīgā. Pasaules vadošais «Live Casino» nodrošinātājs ar pašu izveidotām licencētām studijām] par kadru apmācības speciālisti. «Es apzināti pirms trijiem gadiem aizgāju uz šo uzņēmumu, jo gribēju kļūt citāda, gribēju savā dzīvē izmaiņas. Esmu pilnveidojusi savas zināšanas dažādos kursos. Piemēram, mācījos pie slavenā seriāla «UgunsGrēks» aktrises Zanes Daudziņas runas mākslu. Šajos gados esmu attīstījusies un pakāpusies pa karjeras kāpnēm. Ļoti gribu pieturēties un saglabāt šo darbu, jo ar prieku komunicēju un strādāju ar cilvēkiem. Turklāt stabilitāte mūsdienās ir ļoti nozīmīga. Taču tajā pašā laikā es mīlu arī mākslu un skatuvi. Paldies Dievam, ka man ir iespēja izpausties kā māksliniecei. Nu jau gadu apmācu cilvēkus, lai viņi varētu strādāt mūsu uzņēmumā. Ikdienā mani nevar atpazīt, jo uz darbu dodos melnā lietišķa stila kostīmā un nekas neliecina, ka esmu dziedātāja. Savukārt vakaros mainu imidžu un pārtopu par princesi jaunajā mūziklā. Man pašai ļoti patīk savas jaunās pārvērtības. Pagaidām visu izdodas apvienot. Un ļoti priecājos, ka strādāju kopā ar «Ričiem»,» sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj Anna Dribas.



Svarīgākais