Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Mārtiņš Ruskis iemīlējis politoloģijas studenti Žaneti

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Dziedātājs un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas vokālās mūzikas nodaļas students ar savu mīļoto draudzeni, politoloģijas studenti Žaneti Dinsbergu iepazīstinājis savus kolēģus no šovbiznesa aprindām. Izrādās, ka Žanete iemīlējusies šarmantajā puisī, nemaz nezinot, ka viņš ir Latvijā zināms dziedātājs.

Mārtiņam Ruskim ir paveicies ar mīļoto sievieti, jo Žanete ir ne tikai simpātiska, bet arī sirsnīga un atvērta. Turklāt arī jaunā pāra draugi atzinuši, ka Mārtiņš un Žanete esot ļoti saskanīgs pāris un viens otru papildina. Sarunā ar »Vakara Ziņām« abi stāsta, ka būs jau apritējis gads, kā viņi ir kopā. Mārtiņš nebeidz vien slavēt Žaneti, kas ļoti gādīgi rūpējas ne tikai par abu sadzīvi, bet arī palīdz mīļotajam sagatavoties pasākumiem un koncertiem: «Žanete ir tā, kura izgludina bikses un kreklu, kā arī iesaka, ko man vilkt. Ieklausos viņas padomos. Vēl jau nevaram sevi dēvēt par pieredzējuši pāri, bet ir sajūta, ka abi esam kopā krietni ilgāk nekā gadu.»

Interesanti, ka Žanete pirms iepazīšanās ar Mārtiņu nevarēja uzskaitīt, kādas dziesmas viņš dzied un kāds nosaukums ir izredzētā puiša ierakstu albumam: «Es Mārtiņā iemīlējos nevis kā zināmā dziedātājā, bet viņa personībā. Neko iepriekš par viņu nezināju. Bet tagad esmu ļoti laimīga, ka mājās teju katru dienu ir koncerts un Mārtiņš ne tikai dzied, bet spēlē arī klavieres. Man ir interesanti.» Žanete ikdienā ir telemārketinga vadītāja un līdztekus studē politoloģiju Rīgas Stradiņa universitātē. «Mēs mājās ik pa brīdim diskutējam par politiku. Ir interesanti, jo arī es interesējos par politiku,» saka dziedātājs.

Mārtiņš Ruskis beidzamajos mēnešos bija pieņēmis izaicinājumu un piedalījās arī TV šovā «Izklausies redzēts». Žanete atklāj, ka visu šova laiku par Mārtiņu bija uztraukusies daudz vairāk nekā viņš pats par sevi. «Ļoti patika, kā Mārtiņš vienā no šova raidījumiem atveidoja dziedātāju Arnoldu Liniņu, par ko arī saņēma pirmo vietu. Man kopumā patika, kā Mārtiņš sevi pasniedza. Viņš bija ieturēts un patiess, tāds, kāds arī ir reālajā dzīvē. Un beidzot viņš varēja parādīt visiem savu stirpo balsi,» teic Žanete.