Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Deputāts Elksniņš līgavai uzdāvinājis briljanta saderināšanās gredzenu

© Santa Sergejeva

Andrejs Elksniņš vairs neslēpj savas attiecības ar pievilcīgo bruneti Jekaterinu. Ejot uz Latvijas neatkarības pasludināšanas 98. gadadienas koncertu, Jekaterina turējās pie Andreja elkoņa, un jau vēlāk deputāts savus amata brāļus iepazīstināja ar savu skaisto pavadoni.

Studente Jekaterina savā «Instagram» kontā publicējusi krāšņus fotouzņēmumus, kā kopā ar Andreju pavadījusi vasaru un kā abi baudījuši eksotiskus ceļojumus. Šovasar, stāstot par savu draudzeni, deputāts sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāja, ka viņa ir studente.

Nu Jekaterinas «Instagram» kontā ir nopublicēts romantisks ieraksts un ievietota fotogrāfija ar saderināšanās gredzenu, kas mirdz uz Parīzes Eifeļa torņa fona. Šo burvīgo dzīves mirkli Elksniņa līgava apraksta ļoti emocionāli: «Atceros, ka tu teici, ka esmu tev likteņa dota un tu esi pateicīgs par iespēju būt laimīgam. Es arī ticu liktenim, ticu īstai mīlestībai un patiesām jūtām.» Jekaterina arī piebilst, ka vīrietis, ar kuru šobrīd ir kopā, ir viņas liktenis un otrā pusīte.