Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Latvijas bagātākais vīrietis pēc kāzām nevalkā laulības gredzenu

© Ingrīda Punka

Viens no Latvijas lielākajiem pelnītājiem – «ABLV Bank» akcionārs Oļegs Fiļs – šoruden mijis gredzenus ar savu izredzēto, bijušo žurnālisti, tagad vīnzinību studenti Santu Zāmueli. Tiesa gan, apmeklējot saviesīgus pasākumus, jaunā vīra zeltnesī nemirdz laulības riņķis.

Oļega Fiļa un Santas Zāmueles kāzu ceremonija norisinājusies pilnīgā slepenībā Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā. Par šī pāra romantiskajām attiecībām runāt sāka 2015. gada agrā pavasarī. Atlika vien pārim kopā apmeklēt operu un citus saviesīgus pasākumus, tā mīlētājus tūlīt ielenca fotokameras. Par jaunizveidotajām attiecībām gan plašas intervijas nav izskanējušas, un arī kāzu fotogrāfijas pāris nav izplatījis plašsaziņas līdzekļos vai sociālajos tīklos. Turklāt, kā novēroja »Vakara Ziņas«, jaunais vīrs pēc kāzām nav arī apgredzenots.

Latvijas bagātākais cilvēks ir īsts džentlmenis, jo ar savu iepriekšējo dzīvesbiedri Olgu Fiļu (nu jau atkal Orlovu) šķīrās, atstājot viņai iespaidīgu īpašumu Jūrmalā, Bulduru prospektā. Pilij līdzīgajā vēsturiskajā savrupnamā šobrīd norit aktīvi restaurācijas darbi, novēroja »Vakara Ziņas«. Priežu ieskautais baltais nams ar apaļo kupolu un kolonnām rotāto ieeju atrodas uz 3826 kvadrātmetrus liela zemesgabala. Fiļs to iegādājies pirms 10 gadiem par 0,8 miljoniem latu (1,1 miljonu eiro). Plānots, ka pilnā spozmē karaliskais īpašums atplauks pēc pāris gadiem - 2018. gada vasarā.