Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ozo priekā staro. Viņš atgriezies uz ledus

© Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Kopš leģendārais latviešu hokejists Sandis Ozoliņš (44) pieņēmis jaunu izaicinājumu, kļūstot par hokeja komandas Rīgas «Dinamo» galvenā trenera Normunda Sējēja palīgu, viņš vairs nav nekāds mietpilsonis, kā sevi bija nodēvējis pirms pāris mēnešiem. Nu viņš ir atkal apritē un pievērsis sev uzmanību.

Beidzamās nedēļas laikā Sandis Ozoliņš atkal nonācis starmešu gaismā, lai gan viņš vēl šoruden sarunā ar »Vakara Ziņām« atzina, ka ir nogājis pagrīdē un ļoti nepatīk par sevi kaut ko stāstīt plašākai sabiedrībai. Tobrīd Sandis baudīja romantiskas attiecības ar būvkompānijas «Re&Re» valdes priekšsēdētāja Aināra Pauniņa bijušo draudzeni un meitas māti, modeli un skaistumkaralieni Inu Avlaseviču. Nav nekāds brīnums, ka Sandis Ozoliņš beidzamo gadu laikā manīts dažādu daiļavu sabiedrībā. Kā nu ne, tik šarmantam un harismātiskam vīrietim netrūkst pielūdzēju!

Šobrīd Sandis Ozoliņš priekā staro, piedaloties Kontinentālās hokeja līgas Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» treniņos, kā arī spēlēs. Ozoliņš piesaistīts hokeja komandai, lai jaunos spēlētājus iedvesmotu spēlei un dalītos ar savu gadu gaitā uzkrāto pieredzi. Šosezon Rīgas «Dinamo» aizvada savu sliktāko sezonu kopš kluba atjaunošanas. Kā vēsta ziņu aģentūra LETA, Ozoliņš līdz šim par treneri nekad nav strādājis, taču 2011. gadā bija Latvijas izlases ģenerālmenedžeris pasaules čempionātā. Hokejista karjerai Ozoliņš punktu pielika 2014. gadā, kad vēl bija Rīgas «Dinamo» kapteinis. Pēc karjeras beigām Ozoliņš kādu laika sprīdi pat apsvēra domu iesaistīties politikā, taču drīz vien paziņoja, ka ir pārdomājis un nepievienosies nevienam no Latvijas politiskajiem spēkiem.