Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Labākajiem draugiem Kapzemam un Zeltiņam dubultrandiņš

Un te nu mīlētāju pāri beidzot devušies uz dubultrandiņu – (no kreisās) Mārtiņš ar Jūliju un viņiem blakus Renārs ar Ievu. © F64

Tuvi draugi, kas ir arī plašākai sabiedrībai zināmi kā raidījumu un pasākumu vadītāji, Renārs Zeltiņš un Mārtiņš Kapzems nesen baudīja atpūtu kopā ar savām mīļotajām draudzenēm, kas izvērtās par mīlētāju pāru dubultrandiņu.

Un te nu mīlētāju pāri beidzot devušies uz dubultrandiņu - Mārtiņš ar Jūliju un viņiem blakus Renārs ar Ievu.

Renārs Zeltiņš un pasākumu organizatore Ieva Koha aizvadītās nedēļas nogalē, apmeklējot Rīgas modes nedēļu. Pāris pirmo reizi sabiedrībā iznāca un neslēpa uzplaukušās mīlas jūtas šā gada sākumā.

Nu jau kādu laiku saviesīgus pasākumus vācu izcelsmes draudzenes, medicīnas studentes Jūlijas Ēlencas (Julia Ehlenz) sabiedrībā apmeklē Zeltiņa draugs Mārtiņš Kapzems.

Arī Mārtiņš ar Jūliju jau bijuši kopīgos ārvalstu ceļojumos. Attēlā redzams, kā abi šajā pavasarī apjūsmoja ziedošās sakuras Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā, bet jau vēlāk devās citos ceļojumos. Piemēram, viens no galamērķiem bija Maljorkas salas kūrorts «Cala Mesquida», kur pāris baudīja jūras peldes un sērfoja.