Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Jana Duļevska atklājusi revolucionārus matu kopšanas līdzekļus

© F64

TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska televīzijas ekrānā un izejot sabiedrībā allaž var lepoties ar teicamu izskatu. Janas šarmu pirms pieciem gadiem pamanīja arī matu kosmētikas CHI un «Biosilk» zīmolu pārstāvji Baltijas valstīs, tādējādi aicinot viņu kļūt par šo zīmolu reklāmas seju.

«Nu jau arī pati piecus gadus lietoju tikai šo zīmolu matu kopšanas līdzekļus - šampūnus, kondicionierus, maskas, eļļas, arī veidošanas līdzekļus - lakas un pat matu krāsas, ķemmes, matu taisnotāju un fēnu. CHI un «Biosilk» ir ļoti daudz matu kosmētikas līniju, bet man ir savi favorīti - «CHI Deep Brilliance», kā arī Kardašjanas melno ķimeņu eļļa. Šis ir unikāls līdzeklis, it sevišķi pēc tam, ja mati ir novājināti no regulārām filmēšanās reizēm, kad bagātīgi ir lietoti veidošanas līdzekļi. Tad uz nakti matu galus iesmērēju ar ķimeņu eļļu, lai mati atjaunojas.

Ja es kādu līdzekli lietoju pirmo reizi, tad skatos, kāds man būs rezultāts. Ja mati ir bagātīgi piesātināti un stingri, tad šo kosmētiku lietošu arī turpmāk. Man jau vienmēr patīk izmēģināt jaunas lietas,» atklāj TV raidījumu vadītāja.

Šoruden, lai uzlabotu veselību un ādas elastību, Jana Duļevska uzturā lieto arī Latvijā ražotu mežrozīšu augļu eļļu, un tā nu ir sanācis, ka CHI laidis klajā arī jauno produktu - mežrozīšu eļļas matu spīdumu. «Tāpēc es ne tikai šo eļļu iekšķīgi, bet arī ārīgi lietoju. Jaunais matu spīdums mazliet baro matus, padara tos spīdīgus, elastīgus un vijīgus. Turklāt šim matu spīdumam ir tik laba smarža,» viņa atklāj sievišķīgos noslēpumus.