VAKARA ZIŅAS: Ilze Godmane operā nosvin māsasmeitas jubileju

Sadevušās mīļi rokās, Ilze Pētersone-Godmane un viņas māsasmeita Marta. Ilze par māsas bērniem rūpējas ar mātišķu sirsnību un gādību. © F64

Ekspremjera Ivara Godmaņa sieva, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane šoruden mainījusies līdz nepazīšanai un ir satriecoši labā formā. Otrdienas pievakarē Ilze kopā ar mammu Guntu un māsasmeitu Martu devās uz Latvijas Nacionālo operu un baletu, kur klātienē vēroja pasaulslavenās dziedātājas Kristīnes Opolais koncertu.

Ilze Pētersone-Godmane savā jaunajā veidolā izskatās laimīga, dzīvespriecīga un burtiski staro. Pēc lieliskā Kristīnes Opolais koncerta Ilze kopā ar māsasmeitu un savu mammu pāris minūtes uzkavējās svinīgajā pieņemšanā operas beletāžas zālē. Taču ātri vien steidzās mājup, sarunā ar »Vakara Ziņām« atzīstot, ka mazajai skolniecei jādodas laikus pie miera. Jau iepriekš intervijās Ilze atzinusi, ka ļoti rūpējas un mīl savas māsas bērnus. Tādēļ arī bieži ir kopā ar viņiem. Šoreiz uz operu Ilze devās kopā ar māsasmeitu Martu, kas, izrādās, ir liela klasiskās mūzikas interesente, jo arī pati mācās vijoles spēli bērnu mūzikas skolā. «Jā, mēs šovakar esam trīs paaudzēs. Un Marta mums šodien ir jubilāre, jo svin savu dzimšanas dienu. Tā kā Marta mums ir jaunā vijolniece, tad šovakar bija iespēja no augšējā balkona vērot simfonisko orķestri. Sākotnēji Marta pievērsa uzmanību, kā orķestra vijolniekiem mainās pirkstu pozīcijas,» mazo radinieci uzslavē Ilze un neslēpj prieku par koncertu, kas ir lieliska dāvana Martai jubilejā.

Vaicāta, kāpēc tad Ivars Godmanis nav nācis pavadīt savas ģimenes sievietes, Ilze Godmane atklāj, ka dzīvesbiedrs nav varējis ierasties, jo strādā.

Svarīgākais