Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Kāpēc meiteņu mīlulis Reiniks joprojām ir viens?

© TV3 publicitātes foto

Dziedātājs Lauris Reiniks (37), kurš šobrīd TV3 ekrānos redzams kā slavenību pārvērtību šova «Izklausies redzēts» trešās sezonas vadītājs, pēc astroloģes domām, ir radoša personība ar veselīgām ambīcijām, kam vienlīdz svarīgs gan ģimeniskuma, gan emocionālās neatkarības moments. Taču joprojām nav informācijas, ka sieviešu mīlētais dziedātājs būtu apprecējies un nodibinājis ģimeni.

Lai noskaidrotu, kāpēc izskatīgais dziedātājs un par iekārojamāko vecpuisi dēvētais Lauris Reiniks joprojām ir bez otras pusītes un kas tad īsti notiek ar slavenā latviešu dziedātāja sirdslietām, »Vakara Ziņas« vērsās pie sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas. «Ja nav zināms precīzs cilvēka dzimšanas pulksteņa laiks, ir iespējams izveidot astroloģisko karti (tā dēvēto kosmogrammu), kurā redzamas rakstura iezīmes, bet nav informācijas par svarīgākajām dzīves tēmām. Piemēram, cik liela nozīme cilvēka dzīvē ir karjerai, profesionālajai izaugsmei, mīlestībai, attiecībām, kopdzīvei. Tomēr arī šāda karte dod diezgan precīzu ieskatu personības īpašībās. Par Lauri Reiniku pēc šīs kartes varu teikt, ka viņš ir inteliģents, patīkams cilvēks, bet kaitināt nevajag. Var būt arī impulsīvs un apvainoties, it īpaši, ja saņem nepamatotu kritiku. Horoskopā diezgan maz Zemes stihijas (kas piešķir praktiskumu un materiālismu), taču ir vairākas radošas kombinācijas, kas norāda uz ideju bagātību.

Diezgan bieži var būt situācijas, kad sirds saka vienu, bet prāts ko citu un jāmeklē līdzsvars. Vairākumā gadījumu cilvēki šo astroloģisko kombināciju izjūt privātajā dzīvē. Attiecību tēma nav vienkārša. Mākslinieka horoskopā ir spēcīga Vēža zodiaka zīmes ietekme, un tad vairākumā gadījumu cilvēkiem ir svarīga ģimeniskuma tēma un apziņa, ka apkārt ir savējie - cilvēki, uz kuriem var paļauties, kas saprot un atbalsta. To mēs varam saskatīt arī viņa radošajā dzīvē. Šad un tad parādās tēma: «Mēs, Reiniku ģimene» - tētis, māsa. Māksliniekam līdzās kā otrā pusīte arī būtu vēlams cilvēks, kam svarīgas ģimeniskās vērtības. Taču viss nav tik vienkārši. Laura Reinika kartē Mēness, kas atbild par emocijām un iekšējo pasauli, atrodas Ūdensvīra zīmē, un par šādiem cilvēkiem saku: «Mēnestiņš Ūdensvīrā grib nākt un iet, kad grib.» Tas nozīmē, ka nepieciešama sava telpa, neatkarība un attiecību veidošanā var būt bailes no ciešas pieķeršanās. Ja mākslinieks ir ar kādu kopā, tad otram cilvēkam noteikti ir jārespektē viņa privātā telpa. Nedrīkst «likt rāmjus» un diktēt noteikumus. Laurim Reinikam vajadzīga personīgā brīvība,» lūk, ko par Reinika sirdslietām atklāja astroloģe.