VAKARA ZIŅAS: Kristīne Belicka gatavojas kāzām ar jaunības dienu mīlestību

© Karīna Ziemele

Pēc ilgāka pārtraukuma aktrise Kristīne Belicka atkal atgriezusies uz skatuves. Viņu redzēsim Dailes teātra jauniestudējumā «Mīļākais», kas pirmizrādi piedzīvos 18. septembrī. Turklāt Kristīnes dzīvē ir noticis vēl kāds nozīmīgs notikums, viņas labās rokas zeltnesī mirdz saderināšanās gredzens, un aktrise gatavojas kāzām.

Privātas nianses par savu mīļoto un bildināšanas procesu Kristīne Belicka vēlas paturēt pie sevis. Vienīgi atklāj, ka tik tiešām šovasar ir pieņēmusi no sava mīļotā cilvēka bildinājumu. «Mēs jau esam ļoti sen pazīstami. Pirmo reizi iepazināmies kinofilmas «Mona» filmēšanā [šajā filmā aktrisei bija uzticēta galvenā loma]. Es tobrīd biju sasniegusi pilngadību un man bija 18 gadi,» tā aktrise. Tiesa gan, sava izredzētā vārdu viņa neatklāj, tikai nosaka, ka viņas topošais vīrs ir bijušais kinoindustrijas darbonis. Palēnām pāris sāk gatavoties nopietnajam dzīves notikumam - kāzām. Aktrisei jau ir aiz muguras attiecību pieredze un no iepriekšējās laulības aug dēlēns Sebastians.

Turklāt Kristīne Belicka ir atgriezusies savā profesijā. Viņa darbojas neatkarīgā teātra «Dirty Deal Teatro» Balto nakšu projektā, bet Dailes teātrī atveidos žurnālisti Krievijas režisora Genādija Ostrovska veidotajā psiholoģiskajā drāmā «Mīļākie».



Svarīgākais