Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Laura Raila laulājas baznīcā un ar jautru ballīti nosvin kāzas

© Raimonds Birkenfelds, F64 photo agency

Dziedātāja Laura Raila (29) šā mēneša sākumā apprecējusies ar savu izredzēto uzņēmēju Ņikitu Lakstīgalu (28). Laulību ceremonija norisinājās Jelgavas pareizticīgo baznīcā.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Laura Raila atklāj savu attiecību stāstu: «Ar Ņikitu iepazināmies vairāk nekā pirms diviem gadiem šodien tik modernā vidē - internetā, iepazīšanās portālā otrapuse.lv. Es uzķēros uz izmesto makšķeri un piekritu nobaudīt visgardāko dzērienu - «latte».

Kāzas mūsu attiecībās šķita loģisks solis, savā vīrā sākumā pamanīju atbildību un noturību vārdos un darbos, attiecībās galvenais ir sapratne, mīlestība un uzticēšanās lielās lietās.»

Dziedātājas un uzņēmēja laulību ceremonija Jelgavas pareizticīgo baznīcā bijusi ļoti grezna. Viesības turpinājušās «Villā Anna» Apšuciemā, stiklotā terasē klātesot 40 viesiem. «Šīs bija manas sapņu kāzas, viss bija pārdomāts līdz sīkumam. Kāzās spēlēja «Double Faced eals» sešdesmito gadu stila mūziku. Kāzu vadītāja bija Sanda Dejus no improvizācijas teātra «Spiediens». Biju arī padomājusi par pārsteigumiem vīram. Manas vecmeitu ballītes meitenes zināja, ka gribu iestudēt vīram deju ar grupas «Spice Girls» dziesmas «Wannabe» mūziku. Meitenes mani pārsteidza, jo bija sarunājušas, ka es šo deju mācos pie horeogrāfa. Tas viss izvērtās ļoti jautri. Kāzās vīram nodziedāju arī veltījuma dziesmu un dejojām ne tikai pirmo kāzu deju, bet arī pārsteidzām viesus ar speciāli mācītu tango, ko iepriekš bijām apguvuši pie Eldara Salvja Ozoliņa,» stāsta jaunā sieva.

Pēc laulībām dziedātāja ieguvusi muzikālu uzvārdu - Laura Raila-Lakstīgala. «Taču uz skatuves palieku ar jau pierasto uzvārdu - Raila,» viņa piebilst.