Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: 10 lietu, kas raksturo Natāliju Tumševicu

© F64

Dziedātāja un Rīgas balles akadēmijas patronese Natālija Tumševica (29) vienmēr izcēlusies ne tikai ar savu spilgto stilu un košo ārieni, bet arī sirsnību, inteliģenci un atvērtību pret apkārtējiem. Noskaidrojām tās desmit lietas, kas vistrāpīgāk raksturo viņas personību.

17. septembrī Melngalvju namā pirmo reizi norisināsies Rīgas balle 2016, kuras idejas autore un organizatore ir Natālija Tumševica, bet mākslinieciskais vadītājs Vjačeslavs Višņakovs. Pasākumu atbalsta Rīgas dome.

Rīgas balles akadēmija ir radīta, lai pozicionētu izsmalcinātas uzvedības kultūru, manieres un etiķeti sabiedrībā, kā arī popularizētu baļļu tradīcijas Latvijā.

Svinīgā sarīkojuma programmā būs pūtēju orķestra «Rīga» un džeza orķestra «Mirage», Latvijas Nacionālās operas un baleta mākslinieku uzstāšanās, tradicionālās debitantu dejas, labāko Latvijas baletdejotāju numuri un Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu kora koncerts, mākslas galerijas izstāde no Šveices un vēsturisko balles tērpu izstāde no Rīgas Modes muzeja, izsmalcinātas vakariņas un vīna degustācija. Tāpat pasākuma laikā noritēs labdarības loterija, kurā savāktie līdzekļi tiks novirzīti Latvijas jauno un talantīgo mūziķu atbalstam un bērnunamu bērnu apmācīšanai balles dejās.

Silts kardigans

Pašmāju zīmola «Malama Knit» sievišķīgais kardigans ir Latvijas laikapstākļiem piemērots, un ar to var sasildīties jebkurā gadalaikā.

Bio kokosriekstu eļļa

«Ļoti labs skaistumkopšanas līdzeklis gan ādai, gan matiem! Un vēl piedevām kāda smarža!»

Rozā pildspalva

Luksusa klases pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmola «Chopard» rozā krāsas pildspalva iedvesmo. «Lai gan pēc skata rakstāmlieta ir tik sievišķīga, tā lieti noder, kārtojot biznesa darījumus.»

Smūtijs

«Katru rītu izdzeru svaigi spiestu smūtiju no dārzeņiem vai augļiem. Galvenais, ka veselīgi, garšīgi un ātri!»

Mikrofons

Natālija atzīst, ka mūzika ir viņas dzīve, tāpēc bez mikrofona neiztikt. «Mūzika nonstopā dzīvo manā dvēselē!»

Ellas Ficdžeraldas CD albumi

Džeza karaliene Ella Ficdžeralda ir Natālijas vismīļākā džeza māksliniece. Tādēļ arī Ficdžeraldas izpildītās kompozīcijas bieži skan Natālijas mājās.

Pludmales un lielā tenisa raketes

«Teniss ir liela manas dzīves sastāvdaļa jau kopš bērnības. Man ļoti patīk gan lielais teniss, gan pludmales,» teic dziedātāja, kas ar tenisu nodarbojusies arī profesionāli.

Vakarkleita

Spāņu modes nama «Pronovias» vakarkleitas Natālijai ir topā. Šajās eleganti izsmalcinātajās kleitās viņa tērpjas gan uz koncertiem, gan citiem saviesīgiem pasākumiem.

«IPhone 6s»

Bez telefona nekur. «Tajā atrodas itin viss, lai komunicētu ar pasauli. Dažreiz, kad esmu vienā skriešanā un pietrūkst laika, telefons man aizvieto datoru.»

«Purified» uztura bagātinātājs

««Woman’s Balance Chocolate» izstrādāju kopā ar «Purified» kompāniju. Pati šo uztura bagātinātāju lietoju katru dienu, lai manā organismā būtu viss nepieciešamais, kas vajadzīgs sievietes organismam! Enerģija, skaistums un veselība!».