Līdzjutējiem pirms spēles ar SKA tiks dāvāti krekli

Šodien "Rīgas Dinamo" uz izslēgšanas spēli pret Sanktpēterburgas SKA, ir sagādājusi dāvanu visiem līdzjutējiem, kuri ieradīsies Arēnā Rīga. Katram šīs spēles apmeklētājam ieejot hallē tiks dāvāts, speciāli šim mačam izgatavots T krekls, kuru uzvelkot skatītāji radīs neatkārtojamu efektu, jo visi Arēnas Rīga tribīnēs sēdošie līdzjutēji būs vienādas krāsas kreklos.

Šādu grandiozu akciju uz play-off spēlēm savā laukumā Rīgas DINAMO sadarbībā ar Latvijas Mobilo Telefonu organizē jau otro sezonu pēc kārtas, iepriecinot līdzjutējus Arēnas Rīga tribīnēs.

Kā zināms saskaņā ar KHL nolikumu izslēgšanas spēļu 1. kārtā aizvada sēriju līdz 3 uzvarām (maksimālais spēļu skaits 5). Tā kā Rīgas DINAMO KHL regulāro čempionātu rietumu konferencē pabeidza 8. vietā, bet mūsu pretinieki 1. kārtā Sanktpēterburgas SKA 1. vietā, tad pirmās divas sērijas spēles 10. un 11.martā, jau notika pretinieku laukumā, un abos šajos mačos uzvaras ar 2:0 un 3:1 svinēja mūsu hokejisti, līdz ar to šobrīd sērijā līdz trim uzvarām atrodoties vadībā ar 2:0.

Izklaide

VEF Kultūras pilī 20. oktobrī ar īpašu koncertu viesosies savulaik megaslavenais dāņu elektroniskās mūzikas duets “Laid Back” – Tims Štāls (vokāls, taustiņi, bass, bungas) un Džons Guldbergs (vokāls, ģitāra, bass). Ja nu kādam šīs grupas vārds pagaisis no atmiņas, tad tādus gabalus kā “Bakerman” un it īpaši “Sunshine Reggae” laikam jau nu zinās visi.