VAKARA ZIŅAS: Dzelme svin 30!

Valērija Maligina Jūrmalas savrupnama pagalmā ar skatu uz jūru bija iekārtota svinību norises vieta. Ēkas iekšpuse bija izrotāta ar mirdzošām lampiņu virtenēm un kristāla lustrām, bija iekārtota arī skatuve, kur mūziķiem uzstāties, un deju placis, lai viesi var izlocīt kājas, bet ēkas ārpusi rotāja grafiti zīmējumi ar divu jubilāru portretiem – Elīnas Dzelmes, kura svinēja 30. jubileju, un radinieces Terēzes Romanosas, kas todien atzīmēja 26. dzimšanas dienu © F64

21. augusta pievakarē farmācijas kompānijas «Olainfarm» prezidents Valērijs Maligins (51) Jūrmalas apartamentos rīkoja vērienīgas tematiskās svinības «Bomžu ballīte» par godu mīļotās sievietes aktrises un mākslinieces Elīnas Dzelmes 30. dzimšanas dienai.

Tik jautru ballīti Jūrmala šovasar vēl nebija piedzīvojusi, vienuviet līksmoja kā aktieri, tā uzņēmēji. Maligina draugi zina stāstīt, ka Valērijs ir neprātīgi iemīlējies Elīnā un viņas dēļ gatavs uz visu, pat iestūrēt laulības ostā.

Tā tik bija ballīte! Elīna Dzelme visa vakara gaitā pat nomainīja trīs tērpus. Sarunā ar »Vakara Ziņām« aktrises mīļotais vīrietis, miljonārs Valērijs Maligins pastāstīja, ka viņš ir «Bomžu ballītes» idejas autors un par visu saviesīgā sarīkojuma norisi šoreiz rūpējies viņš, bet visu noorganizēt palīdzējuši pieaicinātie pasākumu organizatori. Ballītē lielākoties dominēja padomju gadu tematika kā apģērbos, tā dāvanās un pat svētku cienastā.

Agrā pavasarī gan izskanēja runas, ka Elīna un Valērijs ir pašķīrušies. Tā tiešām bijis, bet tikai uz nelielu laika sprīdi. Abu kaisles pilnās attiecības izrādījušās stiprākas par visu, tādēļ pāris atkal ir laimīgi kopā un bauda viens otra tuvību. Turklāt Elīnai vairs nav tikai ietekme pār mīļotā sirdi, bet arī biznesu. Šā gada vasaras sākumā abi nodibinājuši kino producēšanas kompāniju «Egotrashcinema», un Elīnas radiniece Terēze Romanosa, kas savu jubileju svin vienā dienā ar Elīnu, strādā «Olainfarm» par Valērija Maligina sekretāri asistenti.

Maligins ar Dzelmi kopā metušies arī galvu reibinošos tēriņos. Piemēram, atpūsties uz Taizemi abi lidoja nevis vienkārši parastas lidsabiedrības biznesa klasē, bet privātā lidmašīnā, kas tikai vienā virzienā vien izmaksājot ap 50 000 eiro, »Vakara Ziņām« stāsta pārim tuvi avoti. Turklāt Dzelme miljonāram piebiedrojusies nedaudz vēlāk, lidojot tāpat - ar privāto lidmašīnu no Oslo. Līdz ar to izdevumi vismaz turpceļā jāreizina ar divi. Pāra draugi prāto, ka jau tuvākajā laikā Elīna un Valērijs varētu pat svinēt kāzas.



Svarīgākais