VAKARA ZIŅAS: Krievijas šovbiznesā Markus Riva nodēvēts par inteliģento Baltijas smukulīti

© Elena Lapteva

Dziedātājs un modelis Markus Riva (29) ar savu šarmu apbūris Krievijas presi un lielākos šovbiznesa industrijas pārstāvjus.

Nesen Riva devās uz Maskavu, kur Grigorija Ļepsa producentu kompānijas rīkotajā talantu konkursā «Высшая проба» piedalījās kā žūrijas pārstāvis, bet pēc konkursa uzdziedāja ballītē, taču no izklaidēm baseinā gan atteicies.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Krievijā populāra slavenību žurnāliste Elena Lapteva pastāstīja, ka Markus Riva līdz šim Krievijā nav tik ļoti zināms, bet viņš mērķtiecīgi virzās pa karjeras kāpnēm: «Viņš šobrīd sāk savu ceļu Krievijā. Un es prognozēju, ka viņš pie mums būs aizvien biežāks viesis dažādos koncertos, šovos un pasākumos. Pret Marku Rivu pie mums izturas ļoti silti. Tāpēc, ka viņš ir inteliģents, smukulītis un labi dzied. Krievijā vienmēr ir mīlēti jaunie skatuves mākslinieki no Baltijas.»

Nesen Markus Riva piedalījās ne tikai talantu konkursā «Высшая проба», kur vērtēja jauno izpildītāju sniegumu, bet uzstājās arī «Fashion TV» organizētajā pasākumā, kur jau ir gaidīts viesis. «12. jūlijā tika izdota Markus jaunākā dziesma krievu valodā «Ты влюблена», tāpēc šobrīd mums viena no galvenajām aktualitātēm ir šā jaunā singla promotēšana, turklāt tam jau pēc nedēļas iznāks arī videoklips, kura autors ir Ukrainā un Krievijā pieprasīts režisors Alans Badoevs. Šā iemesla dēļ Markus Maskavā viesojās arī vairākās televīzijās un medijos.

Markus uz Maskavu un Kijevu dodas apmēram trīs līdz četras reizes mēnesī - gan sniegt savus koncertus un uzstāties dažādos pasākumos, gan arī PR nolūkos - tā, piemēram, augustā Kijevā ir paredzēta filmēšanās divos populāros ukraiņu TV šovos, kā arī mēneša vidū iznāks starptautiskā glancētā žurnāla «Antvan» augusta numurs ar Markus interviju, un tā vāku rotās tieši Markus bilde.

Jūlijs mums bija īpaši saspringts, jo paralēli neskaitāmajiem braucieniem uz Kijevu un Maskavu Markus ar savu grupu paspēja arī paviesoties Baltkrievijas lielākajā festivālā «Славянский базар», kurš norisinās Vitebskā. Markus tajā tika uzaicināts uzstāties kā viesmākslinieks. Uzreiz pēc tam viņš devās uz Zviedriju, kur konkursā un festivālā «Baltic Song Contest» pārstāvēja Latviju. Pašās mēneša beigās, pirms kārtējās došanās uz Maskavu, izdevās ieplānot pāris dienas, lai tepat Latvijā nofilmētu mūzikas video kādai citai kompozīcijai. Šā videoklipa izdošana ir paredzēta augusta otrajā pusē,» ar Markus Rivas profesionālo darbību iepazīstina viņa menedžere Santa Kola.



Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais