VAKARA ZIŅAS: Žanna Dubska izpārdod garderobi

Pēc veiksmīgās lekcijas Jūrmalā par to, kā ar mazu budžetu ģērbties stilīgi, pazīstamā Latvijas stiliste un slavenību imidža konsultante Žanna Dubska Mežaparkā sarīkoja modes lietu izsoli © Ingrīda Punka

Savas lietas ar vēsturi izsolē piedāvājušas vairākas sabiedrībā zināmas modes dāmas.

Piemēram, Svetlana Leva izsolē ar sākuma cenu 50 eiro piedāvāja smaržas «Chanel Nr. 5», Kristīne Lindenblate - zīmola «Miu Miu» kurpes. Izsole norisinājās modes mākslinieces Tatjanas Pavlovas savrupmājas dārzā, tādējādi saimniece bija parūpējusies arī par izsoles scenogrāfiju. Viņa no savas garderobes izsolē piedāvāja romantisku šalli. Stiliste Vlada Volkoviča izsolīja modes mākslinieces Katjas Šehurinas kleitu. Pati Žanna Dubska bija izvēlējusies šķirties no pāris kardiganiem, kurpēm un citiem priekšmetiem. Izsoles vadītājas pienākumus uzņēmās šarmantā aktrise Svetlana Ivanņikova. Modīgā sarīkojuma viesi baudīja dabu, šampanieti un savus jaunos pirkumus.

Kā atzīmējusi Dubska, tad 20% no izsoles ienākumiem tiks ziedoti labdarībai. Savukārt Svetlana Leva ziedos naudu Rīgas Klīniskās bērnu slimnīcas onkohematoloģijas nodaļai.

Svarīgākais